Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 208 ουκρανικά drones και 11 πυραύλους μέσα σε μια εβδομάδα

RIA Novosti
Freepen.gr - Την περασμένη εβδομάδα, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 208 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 11 πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων των ATACMS και Neptune, και 23 βλήματα HIMARS και Uragan MLRS, ανέφερε την Παρασκευή η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο κανάλι του υπουργείου στο Telegram.

«Κατά την τελευταία περίοδο, τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 208 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Επιπλέον, αναχαιτίστηκαν: 19 HIMARS και τέσσερα συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Uragan, δύο επιχειρησιακοί πύραυλοι ATACMS, δύο πύραυλοι κατά πλοίων Neptune, έξι πύραυλοι αντι-ραντάρ HARM, οκτώ κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες JDAM, καθώς και ο αντιαεροπορικός πύραυλος S-200 που μετατράπηκε για χτυπά επίγειους στόχους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail