Στιγμές τρόμου για 21χρονη influencer στο Μιλάνο - Παρά τρίχα γλύτωσε βιασμό και ληστεία

Freepen.gr - Η Margherita De Pompeis, μια 21χρονη influencer στο TikTok από την Ιταλία, είπε την ιστορία του πώς απέτρεψε την επίθεση δύο ξένων ανδρών στην πόλη του Μιλάνου. Στο βίντεο, που έχει σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές, περιγράφει πώς την κυνηγούσαν στους δρόμους του Μιλάνου, όπως αναφέρει το REMIX.

«Πρέπει να κάνω αυτό το βίντεο γιατί η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο εδώ», λέει η εμφανώς αναστατωμένη De Pompeis.

«Περνούσα τη Viale Bianca Maria, πίσω από το San Babila, για να πάω στο σπίτι ενός φίλου μου. Ήμουν στο φανάρι όταν είδα δύο αγόρια εκτός ΕΕ ντυμένα πολύ άσχημα, μπορούσες να δεις ότι δεν ήταν καλοί άνθρωποι, που άρχισαν να με δείχνουν και να με δείχνουν», είπε.

Η ιστορία έχει καλυφθεί ευρέως στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Il Messaggero και Corriere.

Η De Pompeis εξιστόρησε την επίθεση, που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης του Μιλάνου, λέγοντας:

«Εκείνη την στιγμή ήμουν παρέλυσα. Ευτυχώς είδα ένα ταξί που ερχόταν προς την κατεύθυνση μου. Στάθηκα λοιπόν στη μέση του δρόμου ουρλιάζοντας να κάνω το αυτοκίνητο να σταματήσει. Τότε τα δύο αγόρια άρχισαν να με κυνηγούν και να μου φωνάζουν πράγματα στα αραβικά. Ευτυχώς, το ταξί έφτασε και στάθηκε ανάμεσά μου και με άφησε να μπω. Ήταν ο άγγελός μου: χωρίς αυτόν, θα με βίαζαν και θα με λήστευαν γιατί αυτή ήταν η πρόθεσή τους. Ο ταξιτζής ήταν πολύ ευγενικός, με πήγε σπίτι χωρίς να με ρωτήσει τίποτα. Μου είπε επίσης πως το προηγούμενο βράδυ είχε σώσει ένα άλλο κορίτσι από μια κατάσταση παρόμοια με τη δική μου στην Πόρτα Βενέτσια. Το κορίτσι εξηγεί ότι ήθελε να δημοσιεύσει το βίντεο για να πει στους άλλους «να μην υποτιμούν το πρόβλημα, ανεξάρτητα από το αν είστε αγόρια ή κορίτσια».

Στην περιγραφή του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε απευθείας στις αρχές: «Το Μιλάνο είναι μια πόλη με τρελές τιμές και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια να παίρνουν πάντα ταξί. Πολλά παιδιά δεν έχουν καν δίπλωμα οδήγησης… Πολλοί θα πιστεύουν πως το περπάτημα σε ομάδες ή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιο ασφαλές, αλλά πιστέψτε με, δεν αλλάζει την κατάσταση… Κάνω μια απελπισμένη κραυγή στις αρχές να κάντε κάτι για να αντιμετωπίσετε αυτήν την κατάσταση».

Μια πρόχειρη μετάφραση του λογαριασμού της γυναίκας έχει επίσης αναρτηθεί στο X από το RadioGenoa, το οποίο έχει επίσης συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail