Σύλληψη 53χρονου για ναρκωτικά στα Χανιά

Στη σύλληψη ενός 53χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για παράβαση του N.4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ανάλυσης - αξιοποίησης πληροφοριών και κατόπιν διακριτικής επιτήρησης, ο ανωτέρω ακινητοποιήθηκε από τα προαναφερθέντα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., οδηγώντας δίκυκλο όχημα, στην πλατεία Τάλω στον Ενετικό λιμένα Χανίων και κατά την διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του :

-μία (01) νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 6,10 γραμ.,

-μία (01) ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης,

-μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 53χρονου στην πόλη των Χανίων, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΔΟΥΚΑ”, όπου εντοπίστηκαν:

-δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 36,72 γραμμαρίων και

-μία (01) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 0,30 γραμ..

1 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν όλα τα ως άνω ευρήματα, καθώς και το δίκυκλο όχημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail