Περισσότερα στοιχεία και σύγχυση γύρω από την έκρηξη έξω από το νοσοκομείο Al-Ahli καθώς η εκστρατεία δημοσίων σχέσεων του Ισραήλ παραπαίει

Όπως είχε προβλεφθεί κατηγορούμαι από ορισμένους ότι έλαβα το μέρος του Ισραήλ και κατηγορούμαι από άλλους ως υποστηρικτής της Χαμάς. Προσπαθώ να ασχολούμαι με γεγονότα και τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα σε ορισμένους τομείς και θολά σε άλλους.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Έχω δει τώρα φωτογραφικά στοιχεία ότι υπάρχει ένας μικρός κρατήρας στο χώρο στάθμευσης έξω από το νοσοκομείο Al-Ahli.



Στη συνέχεια, υπάρχει αυτό το tweet από μια Κινέζα κυρία που υποστηρίζει πως ένας JDAM προκάλεσε αυτόν τον κρατήρα.


Έτσι, επειδή δεν είμαι ειδικός στα όπλα, ρώτησα κάποιον που έχει τρέχουσες γνώσεις σχετικά με τα διάφορα συστήματα που αναφέρονται από όλους τους στρατηγούς της πολυθρόνας:

Η θεωρία της έκρηξης στον αέρα εγείρει πολύ περισσότερα ερωτήματα για μένα από όσα απαντά.

1. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένας κρατήρας στο σημείο της έκρηξης. Είναι μικρός, περίπου στο μέγεθος μιας πρόσκρουσης πυραύλου. Ένα JDAM θα ​​άφηνε είτε έναν τεράστιο κρατήρα για συμβατική τήξη είτε μηδενικό κρατήρα για μια θρυαλλίδα εγγύτητας.
2. Δεν υπάρχει ζημιά υπερπίεσης που θα άφηνε ένα JDAM. Είναι κυρίως ζημιές από πυρκαγιά. Σαν από καύσιμο ενός πυραύλου που έπεσε απότομα.
3. Το Ισραήλ δεν παίζει. Ένα Mk83 είναι μια κεφαλή 1k lb. Ένα Mk84 είναι 2k lbs.
4. Είτε το ένα (ακόμα και με ασφάλεια εγγύτητας) θα είχε μετατρέψει αυτόν τον χώρο στάθμευσης σε γυαλί. Η ζημιά που είναι ορατή στη φωτογραφία δεν συνάδει με καμία από τις συσκευές MK. Και το νοσοκομείο θα είχε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από την υπερπίεση.

Μια θεωρία που δεν έχω ακούσει να προσφέρεται (και θα μπορούσε να είναι εύλογη) είναι ένα χτύπημα από drone (κόλαση φωτιάς) του IDF. Αυτό ταιριάζει. Αλλά τότε πρέπει ακόμα να εξηγήσετε την εκτόξευση πυραύλων PIJ που ακολούθησε μια τροχιά ακριβώς πάνω από τις συντεταγμένες του νοσοκομείου, την ίδια ακριβώς στιγμή της επίθεσης. Αυτό είναι μια κολασμένη σύμπτωση.

Πώς μπορούμε λοιπόν να προσδιορίσουμε ποια ήταν η πηγή της έκρηξης;

Ένα απλό δείγμα εδάφους της περιοχής θα μας έλεγε τη χημική σύνθεση της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε και κυριολεκτικά θα σταματήσει σχεδόν αμέσως όλες αυτές τις εικασίες. Η στρατιωτική σύνταξη που χρησιμοποιείται στα JDAM σε σύγκριση με ένα ρωσικό σταθεροποιημένο με περιστροφή 107 mm έχουν πολύ διαφορετικές υπογραφές. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το Tritonal.

Το Channel 4 του Ηνωμένου Βασιλείου παρήγαγε μια εξαιρετική, αντικειμενική αναφορά για την έκρηξη στο Al-Ahli:

Επιδεινώνει την καταστροφή δημοσίων σχέσεων του Ισραήλ είναι μια νέα αναφορά ότι μια αρχαία Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία κατέρρευσε εξαιτίας των ισραηλινών βομβών:

Ένα κτίριο στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Πορφυρίου 1.600 ετών στη Λωρίδα της Γάζας κατέρρευσε ως αποτέλεσμα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό και δεκάδες άλλοι πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια, ανέφερε το Al Jazeera. Η εκκλησία χρησίμευσε επίσης ως καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στην περιοχή, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης. Περίπου 50 άτομα, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, ήταν παρόντα στο περιστατικό, ανέφεραν τα ελληνικά δημόσια μέσα ενημέρωσης [ΕΡΤ].

Κυκλοφορεί μια φωτογραφία που φέρεται να είναι από τα ερείπια της Εκκλησίας. Δεν έχω κανέναν τρόπο, μέχρι στιγμής, να επαληθεύσω ανεξάρτητα την αυθεντικότητά της. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει περιοχές αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.


Εδώ είναι βίντεο απόδειξη ότι η Εκκλησία χτυπήθηκε. Αυτή η ζημιά δεν προκλήθηκε από πύραυλο της Χαμάς.


Όπως ανέφερα στο χθεσινό άρθρο, αναφορές σαν αυτές δημιουργούν μια αυξανόμενη αντίδραση εναντίον του Ισραήλ μεταξύ των μουσουλμανικών και των αραβικών εθνών. Και δε δείχνει σημάδια υποχώρησης. Στην πραγματικότητα, η ένταση αυξάνεται και οι Αμερικανοί στρατιώτες στις Βάσεις Επιχειρήσεων στη Συρία σφυροκοπούνται.

Ένα τελευταίο σχόλιο για την ομιλία του Τζο Μπάιντεν την Πέμπτη το βράδυ σχετικά με την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης. Προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει ζωντανή τη χρηματοδότηση για την Ουκρανία και προτείνει να δοθούν στον Ζελένσκι περισσότερα χρήματα / βοήθεια / όπλα από το Ισραήλ. Αυτός ο σκύλος δε θα κυνηγήσει. Αναμένω ότι το ισραηλινό λόμπι θα ασκήσει τεράστια πίεση για να διασφαλίσει ότι το Ισραήλ θα λάβει περισσότερα από την Ουκρανία. Ο Μπάιντεν συνεχίζει να επαναλαμβάνει την ανοησία ότι «η Αμερική είναι σπουδαία και μπορεί να κάνει τα πάντα». Ναι καλά. Η Αμερική δεν μπορεί καν να διατηρήσει την Ουκρανία εφοδιασμένη με επαρκή αριθμό βλημάτων πυροβολικού των 155 χλστ. επειδή η βιομηχανική ικανότητα των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει. Ο κόσμος είναι μάρτυρας της διάλυσης της Αμερικής ως κυρίαρχου ηγεμόνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail