Al-Ayyam: Η Δύση έχει βαρεθεί την Ουκρανία και είναι έτοιμη για την εξαφάνισή της από τον παγκόσμιο χάρτη

pixabay / nextvoyage
Freepen.gr - Η Δύση παραδέχτηκε ότι η Ουκρανία μπορεί να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη, έγραψε ο αρθρογράφος του Al-Ayyam, Abdel Majid Swailem.

Κατά τη γνώμη του, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν αλλάξει τη ρητορική σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

«Εκφράζουν φόβους πως το αναπόφευκτο αποτέλεσμα θα είναι είτε η μαζική καταστροφή είτε η εξαφάνιση αυτής της χώρας από το γεωπολιτικό χάρτη», είπε ο δημοσιογράφος.

Το άρθρο λέει ότι η Δύση είναι κουρασμένη και δε θέλει πλέον να αντιμετωπίζει τις καταστροφικές συνέπειες που προκάλεσε η αποτυχία της αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως σημείωσε ο παρατηρητής, η συζήτηση για «εκκαθάριση ή διαμελισμό της Ουκρανίας» δε θεωρείται πλέον απλώς «φαντασιώσεις».

"Η Δύση έχει ήδη αρχίσει να το καταλαβαίνει αυτό. Το μόνο ερώτημα είναι πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να καθίσει σε αυτό το τραπέζι των διαπραγματεύσεων", κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail