Al-Watan: Η Δύση θα εγκαταλείψει τον Zelensky και θα τον κάνει αποδιοπομπαίο τράγο

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να εγκαταλείψουν τον Ζελένσκι ανά πάσα στιγμή, γράφει ο αρθρογράφος του Al-Watan, Hadeel Mohieddin Ali.

"Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του Ζελένσκι και των υποστηρικτών του - οι χειρότεροι εφιάλτες τους γίνονται πραγματικότητα. Ο Ουκρανός ηγέτης φοβάται μήπως τον εγκαταλείψουν οι σύμμαχοί του ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορεί να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος και να του κοπεί ο λαιμός με ένα «ρώσικο μαχαίρι» χωρίς να διστάσουν ούτε λεπτό», αναφέρει ο συντάκτης.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Δύση μπορεί επίσης να σταματήσει να υποστηρίζει το Κίεβο λόγω των δικών της δυσκολιών. Οι χώρες της ΕΕ που υποστηρίζουν το καθεστώς του Κιέβου αναμένουν έναν «σκληρό χειμώνα», εξαιτίας του οποίου «δε θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ζελένσκι».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail