AS: Η άρνηση του Zelensky για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα είναι μοιραία για τη Δύση

Γραφείο Ουκρανού Προέδρου
Freepen.gr - Η άρνηση της ουκρανικής ηγεσίας να διαπραγματευτεί την ειρήνη με τη Ρωσία θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες· η Δύση πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν, Νταγκ Μπάντοου σε άρθρο του για το American Conservative.

"Ο Πρόεδρος Βoλoντιμίρ Ζελένσκι εγκατέλειψε αυτή την πορεία (για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις). <...>. Μόνο η κλιμάκωση - η επίσημη είσοδος των συμμάχων της Ουκρανίας στον πόλεμο - θα μπορούσε να φέρει τη νίκη. Ωστόσο, αυτό θα ήταν αυτοκτονία", υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον Bandow, η Δύση έχει κουραστεί από το «δαπανηρό αδιέξοδο» στο πεδίο της μάχης. Πιστεύει ότι η Ρωσία έχει το πλεονέκτημα σε έναν πόλεμο φθοράς. 

Ο πρώην σύμβουλος του Ρίγκαν πρότεινε στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες να αναπτύξουν ένα νέο σύστημα ασφαλείας στην Ευρώπη, εντός του οποίου η Ουκρανία θα λάβει ουδέτερο καθεστώς. Πρόσθεσε πως οι δυτικές χώρες θα πρέπει να διαπραγματευτούν τηνειρήνη με τη Ρωσία και να επιδείξουν προθυμία να επιστρέψουν τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία και να άρουν τις κυρώσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail