Η Αίγυπτος και οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν σημαντικό να αποτρέψουν την επέκταση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

presidency.eg
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και η αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ σημείωσαν την ανάγκη να αποτραπεί η επέκταση της σύγκρουσης μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ, ανακοίνωσε το γραφείο του Αιγύπτιου ηγέτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του ελ Σίσι, τη Δευτέρα ο Αιγύπτιος Πρόεδρος δέχθηκε αντιπροσωπεία από τη Γερουσία των ΗΠΑ, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανικών κομμάτων.

«Υπήρξε συμφωνία για τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης και την ανάγκη να εργαστούμε για να αποτρέψουμε την επέκταση της τρέχουσας σύγκρουσης, καθώς και την ανάγκη προστασίας των αμάχων, αποτροπής επιθέσεων εναντίον τους και παροχής ανθρωπιστικής και έκτακτης βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας», σημείωσε το γραφείο του ελ-Σίσι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail