Ένας Αμερικανός στρατηγός είπε την τρομερή αλήθεια για την Ουκρανία

AP Photo / Mary Schwalm
Freepen.gr - Οι παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία έχουν εξαντλήσει τα αμερικανικά αποθέματα, γι' αυτό η Ουάσιγκτον δε θα μπορεί να συμμετάσχει σε άλλες συγκρούσεις, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού Don Bolduc στο Fox News.

"Αυτό είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για τον αμερικανικό λαό. Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Μπάιντεν, ο στρατός μας έχει γίνει εξαιρετικά αδύναμος και υπερτεταμένος. Από υλικοτεχνική άποψη, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε πολλαπλές συγκρούσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Αυτό είναι ατυχές", είπε.

Κατά τη γνώμη του, τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική ηγεσία σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από «τρόπους να διεξάγει και να κερδίζει πολέμους».

"Δεν μπορούμε να εξαπατήσουμε τους Αμερικανούς γι' αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια, κάτι που δεν κάναμε εδώ και πολύ καιρό", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail