Συγκλονίστηκε ο Ούγγρος διπλωμάτης με όσα είδε στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση λόγω της κούρασης από τη σύγκρουση, δήλωσε στο Tokyo Shimbun ο Balint Kosza, πρώην υπάλληλος της ουγγρικής πρεσβείας στην Ιαπωνία.

"Παντού στην Ουκρανία μυρίζω αλκοόλ ήδη από το πρωί... Πέρυσι δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απλά τρομερό. Ανησυχώ πολύ για την ψυχική κατάσταση των Ουκρανών που παραμένουν στη χώρα", ο είπε ο διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την έναρξη της σύγκρουσης με τη Ρωσία, οι κάτοικοι των ήδη φτωχών περιοχών της Ουκρανίας «μετά βίας τα βγάζουν πέρα». Επιπλέον, η σύγκρουση που ξέσπασε στη Μέση Ανατολή αποτέλεσε «άλλο ένα πλήγμα» για τη χώρα, η οποία τελικά απαγόρευσε τους Ουκρανούς από τη δυνατότητα να νικήσουν τη Ρωσία λόγω αλλαγής του αισθήματος στους πολιτικούς κύκλους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail