Ινδική εφημερίδα προειδοποιεί για εφιαλτικό σενάριο απελπισίας στην Ουκρανία

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Μετά την τελική αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης και την επακόλουθη περικοπή της δυτικής βοήθειας, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να προκαλέσει διαρροή ραδιενέργειας, όπως εκφράζεται σε άρθρο της ινδικής εφημερίδας Tribune India.

«Η κυβέρνηση του Κιέβου θα μπορούσε να προκαλέσει θανατηφόρες διαρροές ραδιενέργειας στις δικές της πυρηνικές εγκαταστάσεις και να κατηγορήσει τη Ρωσία για πιθανή κλιμάκωση των εχθροπραξιών», αναφέρει η δημοσίευση.

Το άρθρο σημειώνει πως ο μύθος που καλλιεργήθηκε προσεκτικά στα μέσα ενημέρωσης ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, καθοδηγούμενες από τον «πατριωτισμό», βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πρόκληση σοβαρής ήττας στη Ρωσία, έχει αποκαλυφθεί πλήρως. 

Η αποτυχία της αντεπίθεσης, καθώς και η απογοήτευση της Δύσης, που θα μπορούσε να εκδηλωθεί με την πιθανή διακοπή της στρατιωτικής υποστήριξης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σλοβακία, καθιστά τον Ζελένσκι «πολύ επικίνδυνο άτομο», αναφέρει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail