Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ προειδοποιεί για ανεξέλεγκτη μουσουλμανική αντίδραση

Freepen.gr - Μια ομάδα ακαδημαϊκών ελίτ και εξαιρετικών επιστημονικών ταλέντων συναντήθηκε με τον Αγιατολάχ Χαμενεΐ στην Τεχεράνη την Τρίτη, μεταδίδει το πρακτορείο Tasnim.

Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ είπε στη συνάντηση ότι τα μουσουλμανικά έθνη είναι θυμωμένα με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Εάν αυτά τα εγκλήματα συνεχιστούν, οι μουσουλμάνοι και οι δυνάμεις της αντίστασης θα γίνουν ανυπόμονοι (και) κανείς δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει», είπε.

«Αυτό είναι ένα γεγονός που υπάρχει. Φυσικά, ό,τι και να κάνει το σιωνιστικό καθεστώς, δεν θα μπορέσει να αναπληρώσει τη σκανδαλώδη αποτυχία που υπέστη».

Ο Χαμενεΐ είπε επίσης πως αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου στην Παλαιστίνη είναι το έγκλημα της γενοκτονίας του ισραηλινού καθεστώτος.

Οι ισχυρισμοί ορισμένων χωρών ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτώσει αμάχους είναι ψευδείς, καθώς όλοι όσοι ζουν σε οικισμούς στα κατεχόμενα εδάφη είναι οπλισμένοι, υποστήριξε.

«Τώρα ας υποθέσουμε ότι είναι πολίτες. Πόσοι πολίτες σκοτώθηκαν; Αυτό το κατοχικό καθεστώς σκοτώνει εκατό φορές περισσότερους αμάχους. γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους και νέους. Οι ένοπλες δυνάμεις δεν μένουν σε κτίρια της Γάζας. Είναι στη θέση τους. Το ξέρουν και αυτοί (οι Ισραηλινοί). Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι. Διαλέγουν τοποθεσίες με πολύ κόσμο και τους χτυπούν… Η κατοχική κυβέρνηση του Σιωνιστικού καθεστώτος πρέπει να δικαστεί σήμερα».

Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ σημείωσε επίσης ότι πολλές πληροφορίες υποδηλώνουν πως οι ΗΠΑ διαμορφώνουν την τρέχουσα πολιτική εντός του Σιωνιστικού καθεστώτος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail