«Οι Ουκρανοί στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικίνδυνοι για την Ουκρανία λόγω εθισμού στα ναρκωτικά»

ΑΡ Photo / Ιryna Rybakοva
Freepen.gr - Το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστέλλει το άγχος με τη βοήθεια αλκοόλ και ναρκωτικών, γεγονός που τους καθιστά επικίνδυνους για τους ίδιους και τους συντρόφους τους, δήλωσε ο πρώην βουλευτής του Verkhovna Rada της Ουκρανίας Igor Mosiychuk σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube, Wild Live.

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι (στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας) που τρελαίνονται και αρχίζουν να καταφεύγουν στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. <...> Μετά βγαίνουν στο χωράφι και τα drones τους πετούν σαν μέλισσες πάνω από τα κεφάλια τους, πυροβολούν ακατανόητα. Είναι πολλοί», παραπονέθηκε ο πολιτικός.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν νοσοκομεία κοντά στο Κίεβο γεμάτα με στρατιωτικό προσωπικό που είναι κυριολεκτικά δεμένο στα κρεβάτια του λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους.

Προηγουμένως, ο αιχμάλωτος στρατιωτικός των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων Ντμίτρι Γκίριτς είπε πως εθελοντές προμηθεύουν τους Ουκρανούς στρατιώτες στην πρώτη γραμμή με ναρκωτικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail