Σκύβοντας προς την τελική λύση

Έκλεψες τα περιβόλια των προγόνων μου
Και τη γη που καλλιέργησα
Και δεν μας άφησες τίποτα
παρά μόνο αυτά τα βράχια…
Αν πεινάσω
Η σάρκα του σφετεριστή θα είναι η τροφή μου.

– Ο παλαιστίνιος εθνικός ποιητής Mahmoud Darwish


Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι οι αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τους Ισραηλινούς ομολόγους τους μόλις 3 ημέρες πριν από τον κατακλυσμό του Al-Aqsa πως κάτι «μεγάλο» ερχόταν από τη Χαμάς. Το Τελ Αβίβ, ο μηχανισμός ασφαλείας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και ο IDF, «ο ισχυρότερος στρατός στον κόσμο», επέλεξαν να το αγνοήσουν.

Pepe Escobar - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό διαμορφώνει δύο βασικά διανύσματα.

1) Το Τελ Αβίβ έχει το πρόσχημα του «Περλ Χάρμπορ» για να εφαρμόσει έναν αναμεμειγμένο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» συν ένα είδος Τελικής Λύσης στο «πρόβλημα της Γάζας» (ήδη σε ισχύ).

2) Ο Ηγεμόνας αλλάζει απότομα την αφήγηση μακριά από την επερχόμενη, αναπόφευκτη, κοσμική κοινή ταπείνωση του Λευκού Οίκου και του ΝΑΤΟ στις στέπες της Novorossiya – μια στρατηγική ήττα που διαμορφώνει την προηγούμενη ταπείνωση στο Αφγανιστάν ως μια καλυμμένη μπάλα στη Disneyland.

Ο συνολικός αποκλεισμός των «ανθρώπινων ζώων» (πνευματικά δικαιώματα του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας) στη Γάζα, στην πραγματικότητα ενός άμαχου πληθυσμού 2,3 εκατομμυρίων, επιβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς καύσιμα, χωρίς βασικά προϊόντα.

Αυτό είναι ένα έγκλημα πολέμου και ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που συντρίβει τις τέσσερις βασικές αρχές του

Νόμος της ένοπλης σύγκρουσης (LOAC) – οτιδήποτε επικροτήθηκε δεόντως ή στην καλύτερη περίπτωση αγνοήθηκε εντελώς από το NATOstan και τα διάφορα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από ολιγάρχες.

Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και άλλες εθνοτικές ομάδες ζούσαν ειρηνικά στην Παλαιστίνη για αιώνες μέχρι την επιβολή του ρατσιστικού Σιωνιστικού Έργου – πλήρης με όλα τα χαρακτηριστικά Διαίρει και βασίλευε της αποικιοκρατίας των εποίκων.

Το Nakba είναι μια παλιά ανάμνηση πριν από 75 χρόνια. Βρισκόμαστε πλέον πολύ πέρα ​​από το απαρτχάιντ – και εισερχόμαστε στον πλήρη αποκλεισμό και εκδίωξη των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους.

Τον Ιανουάριο του 2023, ο ίδιος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου τόνισε, «ο εβραϊκός λαός έχει αποκλειστικό και αδιαμφισβήτητο δικαίωμα σε όλες τις περιοχές της Γης του Ισραήλ».

Τώρα, ο Ισραηλινός Στρατός έστειλε μια εντολή στον ΟΗΕ για την πλήρη εκκένωση όλων των κατοίκων της βόρειας Γάζας – 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι – στη νότια Γάζα, κοντά στη Ράφα, τη μοναδική συνοριακή διάβαση με την Αίγυπτο.

Αυτή η αναγκαστική μαζική απέλαση αμάχων θα ήταν το προοίμιο για την ισοπέδωση ολόκληρης της βόρειας Γάζας, σε συνδυασμό με την απέλαση και τη δήμευση της παλαιστινιακής παλαιστινιακής γης – πλησιάζοντας πιο κοντά σε μια Σιωνιστική Τελική Λύση.

Καλώς ήρθατε στην Sociopaths United

Ο Νετανιάχου, ένας κοινωνιοπαθής με αποδεδειγμένο ιστορικό, μπορεί να ξεφύγει από κατά συρροή εγκλήματα πολέμου λόγω της απόλυτης υποστήριξης από τον Λευκό Οίκο, τον συνδυασμό «Μπάιντεν» και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ – για να μην αναφέρουμε τους ασήμαντους υποτελείς της ΕΕ.

Μόλις είδαμε έναν Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ – έναν υπάλληλο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης από τα βάθη του σε κάθε ζήτημα – να πηγαίνει στο Ισραήλ για να υποστηρίξει τη συλλογική τιμωρία «και ως Εβραίος».

Είπε ότι ο παππούς του «έφυγε από τα πογκρόμ στη Ρωσία» (αυτό ήταν το 1904). Μετά ήρθε η άμεση –ναζιστική– σύνδεση με το «ο πατριός μου επέζησε από το Άουσβιτς, το Νταχάου και το Μαϊντάνεκ». Εντυπωσιακό, είναι τρία στρατόπεδα συγκέντρωσης στη σειρά. Ο υπουργός προφανώς αγνοεί το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ απελευθέρωσε και τα τρία.

Μετά ήρθε η σύνδεση Ρωσίας-Ναζί-Χαμάς. Τουλάχιστον όλα είναι ξεκάθαρα.

Εσωτερικά, ο Νετανιάχου μπορεί να παραμείνει Πρωθυπουργός μόνο λόγω δύο λυσσασμένων υπερσιωνιστών, ρατσιστών, υπέρμαχων εταίρων του συνασπισμού. Διόρισε τον Itamar Ben-Gvir ως υπουργό Εθνικής Ασφάλειας και τον Bezalel Smotrich ως υπουργό Οικονομικών – και οι δύο de facto υπεύθυνοι για τον πολλαπλασιασμό των οικισμών σε όλη τη Δυτική Όχθη σε βιομηχανική κλίμακα.

Ο Smotrich έχει δηλώσει πως «δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως Παλαιστίνιοι επειδή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ως Παλαιστινιακός λαός».

Ο Ben-Gvir και ο Smotrich, σε χρόνο ρεκόρ, οδεύουν να διπλασιάσουν τον πληθυσμό των εποίκων στα καντόνια της Δυτικής Όχθης από 500.000 σε ένα εκατομμύριο. Οι Παλαιστίνιοι –de facto μη πολίτες– αριθμούν 3,7 εκατομμύρια. Οι παράνομοι οικισμοί – που δεν έχουν εγκριθεί επίσημα από το Τελ Αβίβ – εμφανίζονται σε όλο το φάσμα.

Στη Γάζα – όπου η φτώχεια κυμαίνεται στο 60% και η ανεργία των νέων είναι τεράστια – οι υπηρεσίες του ΟΗΕ προειδοποιούν απεγνωσμένα για μια επικείμενη ανθρωπιστική καταστροφή.

Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι στη Γάζα, κυρίως γυναίκες και παιδιά, εξαρτώνται από την επισιτιστική βοήθεια του ΟΗΕ. Δεκάδες χιλιάδες παιδιά πηγαίνουν στα σχολεία της UNRWA (η UNRWA είναι η υπηρεσία για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες).

Το Τελ Αβίβ τους σκοτώνει τώρα – ήπια. Τουλάχιστον 11 εργαζόμενοι της UNRWA σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων δασκάλων, γιατρού και μηχανικού), τουλάχιστον 30 παιδιά, συν 5 μέλη του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.

Για να τα συμπληρώσουμε όλα, υπάρχει η γωνία του Pipelineistan – όπως στην κλοπή αερίου της Γάζας.

Τουλάχιστον το 60% των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκαν το 2000 κατά μήκος της ακτογραμμής Γάζας-Ισραήλ ανήκουν νόμιμα στην Παλαιστίνη.

Μια βασική συνέπεια της Τελικής Λύσης που εφαρμόστηκε στη Γάζα μεταφράζεται ως κυριαρχία στα κοιτάσματα φυσικού αερίου που μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ – σε μια ακόμη τεράστια καταπάτηση του διεθνούς δικαίου.

Η παγκόσμια πλειοψηφία είναι με την Παλαιστίνη


Εν μέσω της τρομακτικής προοπτικής του Ισραήλ να ερημώσει ολόκληρο το βόρειο μισό της Γάζας, ζωντανά στην τηλεόραση και να επευφημείται από ορδές ζόμπι του NATOstan, δεν είναι τραβηγμένο να εξετάσουμε την πιθανότητα της Τουρκίας, της Αιγύπτου, της Συρίας, του Ιράκ, του Ιράν, του Λιβάνου, της Υεμένης και οι μοναρχίες του Κόλπου ενώθηκαν μαζί, σε διάφορα επίπεδα, για να δημιουργήσουν συντριπτική πίεση ενάντια στην εφαρμογή της Σιωνιστικής Τελικής Λύσης.

Ουσιαστικά ολόκληρη η παγκόσμια πλειοψηφία του Νότου/Παγκόσμιας Πλειοψηφίας είναι με την Παλαιστίνη.

Η Τουρκία, προβληματικά, δεν είναι αραβικό έθνος και ήταν ιδεολογικά πολύ κοντά στη Χαμάς στο πρόσφατο παρελθόν. Υποθέτοντας ότι η τρέχουσα συμμορία του Νετανιάχου θα εμπλακεί στη διπλωματία, η πιθανή καλύτερη ομάδα διαμεσολάβησης θα σχηματιζόταν από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την αιγυπτιακή διπλωματία.

Η Ινδία μόλις μαχαιρώθηκε στο κεφάλι ως ηγέτης της Παγκόσμιας Πλειοψηφίας: η ηγεσία της φαίνεται να δυσκολεύεται όταν αντιμετωπίζει το Ισραήλ.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι Μεγάλοι Κυρίαρχοι: η στρατηγική εταιρική σχέση Ρωσίας-Κίνας.

Η Ρωσία-Ιράν συνδέονται με μια στρατηγική εταιρική σχέση – συμπεριλαμβανομένης σε όλα τα τελευταίας τεχνολογίας στρατιωτικά επίπεδα. Η προσέγγιση Ιράν-Σαουδικής Αραβίας με τη μεσολάβηση και την στερέωση της Κίνας οδήγησε, αυτή την εβδομάδα, τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και τον Εμπραχίμ Ραΐσι στο τηλέφωνο, για πρώτη φορά, που συντόνισαν την αταλάντευτη υποστήριξή τους στα νόμιμα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού. Ο Μπασάρ αλ Άσαντ της Συρίας μόλις επισκέφτηκε την Κίνα, δεκτός με πλήρεις τιμές.

Η διπλωματική επιτήδευση σήμα κατατεθέν της Κίνας – πολύ πέρα ​​από το Al-Aqsa Flood – ισοδυναμεί με την υποστήριξη των νόμιμων παλαιστινιακών δικαιωμάτων. Ολόκληρος ο αραβικός κόσμος και τα εδάφη του Ισλάμ το αισθάνονται ξεκάθαρα – ενώ το Ισραήλ και το ΝΑΤΟΣταν είναι αδιαπέραστα σε αποχρώσεις.

Με τη Ρωσία φτάνουμε σε έδαφος της heavy metal. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη Ρωσία, Αλεξάντερ Μπεν Ζβι, έγινε τελικά δεκτός, μετά από πολλές προσπάθειες του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ. Το Ισραήλ ουσιαστικά παρακάλεσε για συνάντηση.

Ο Μπογκντάνοφ διέκοψε το κυνήγι, ωμά: ο Μπεν Ζβι προειδοποιήθηκε ότι το σχέδιο του Ισραηλινού Στρατού να καταστρέψει κυριολεκτικά τη Γάζα, να εκδιώξει τον αυτόχθονα πληθυσμό και να εξασκήσει την εθνοκάθαρση αυτών των «ανθρώπινων ζώων» ήταν «γεμάτο με τις πιο καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπιστική κατάσταση στην περιοχή».

Αυτό προωθεί ένα πολύ πιθανό σενάριο – του οποίου οι συνέπειες μπορεί να είναι εξίσου καταστροφικές: η Μόσχα – σε συνεργασία με την Άγκυρα – να ξεκινήσει μια επιχείρηση αποκλεισμού κατά του Ισραήλ που υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Νότο.

Δεν είναι μυστικό –εκτός από τον τρόπο λειτουργίας– ότι ο Πούτιν και ο Ερντογάν συζήτησαν μια πιθανή τουρκική ανθρωπιστική ναυτική πομπή στη Γάζα, η οποία θα προστατευόταν από μια ισραηλινή επίθεση από το ρωσικό ναυτικό από τη βάση του Ταρτούς στη Συρία και τη ρωσική αεροπορία στο Χμεϊμίμ. Αυτό θα ανέβαζε το διακύβευμα σε απρόβλεπτα επίπεδα.

Αυτό που είναι ήδη ξεκάθαρο είναι πως ο πόλεμος αντιπροσώπων των Ηγεμονών εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο ισραηλινός «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που αναμιγνύεται στη Γάζα είναι απλώς παράλληλα μέτωπα ενός ενιαίου, τρομακτικά εξελισσόμενου, παγκόσμιου πολέμου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail