Ετοιμαστείτε, γιατί οι ΗΠΑ πρόκειται να πολεμήσουν στη Μέση Ανατολή…

Βρισκόμαστε στον γκρεμό ενός μεγάλου περιφερειακού πολέμου στη Μέση Ανατολή και ο στρατός των ΗΠΑ πρόκειται να εμπλακεί. Φυσικά, αν αυτός ο πόλεμος περιοριζόταν μόνο σε μια μάχη μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, δεν θα υπήρχε ανάγκη να παρέμβει ο αμερικανικός στρατός, επειδή ο Ισραηλινός Στρατός μπορεί να χειριστεί τη Χαμάς πολύ εύκολα. Αλλά η Χεζμπολάχ είναι εντελώς άλλο θέμα. Η Χεζμπολάχ διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό στρατό και ένα οπλοστάσιο περίπου 130.000 πυραύλων έτοιμων να εκτοξευθούν στο Ισραήλ. Εάν η Χεζμπολάχ μπει στον πόλεμο και αρχίσει να εκτοξεύει χιλιάδες πυραύλους στο Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναλάβουν δράση.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δυστυχώς, είμαστε ήδη επικίνδυνα κοντά σε αυτό το σημείο. Η Χεζμπολάχ δεν έχει ακόμη μπει επίσημα στον πόλεμο, αλλά οι συγκρούσεις κατά μήκος των βόρειων συνόρων του Ισραήλ συμβαίνουν για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες:

Η διασυνοριακή βία μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ έχει κλιμακωθεί σε τέταρτη ημέρα, ωθώντας πολλούς Λιβανέζους σε πόλεις του νότου να φύγουν καθώς η Χεζμπολάχ και ο ισραηλινός στρατός συνεχίζουν να εμπορεύονται πυρά.

Η Χεζμπολάχ είπε ότι εκτόξευσε πυραύλους ακριβείας σε μια ισραηλινή θέση απέναντι από την πόλη Ντάρια του Λιβάνου την Τετάρτη, προκαλώντας αντίποινα ισραηλινούς βομβαρδισμούς που έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά σπίτια.

Μόλις το Ισραήλ ξεκινήσει μια χερσαία επιχείρηση στη Γάζα, πιστεύω ότι η Χεζμπολάχ θα μπει επίσημα στον πόλεμο αμέσως μετά.

Αλλά φαίνεται πως η Χεζμπολάχ δεν προετοιμάζεται απλώς για να πολεμήσει το Ισραήλ. Μάλιστα, εξέδωσαν μια δήλωση δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι «πλήρης εταίρος» στη σύγκρουση με τη Χαμάς:

Η Χεζμπολάχ εκδίδει ανακοίνωση λέγοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «πλήρης εταίρος» της ισραηλινής «επιθετικότητας» στη Λωρίδα της Γάζας. Η Χεζμπολάχ λέει επίσης ότι θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες πλήρως υπεύθυνες για τις αεροπορικές επιδρομές που σκοτώνουν αμάχους στη Γάζα.

Και ένας αξιωματούχος της Χεζμπολάχ προειδοποιεί δημόσια ότι οι δυνάμεις του στο Ιράκ «είναι έτοιμες να πραγματοποιήσουν ποιοτικά πλήγματα στον αμερικανικό εχθρό στις βάσεις του»:

Ο ηγέτης μιας εξέχουσας πολιτοφυλακής που υποστηρίζεται από το Ιράν στο Ιράκ απειλεί να επιτεθεί σε αμερικανικές βάσεις ως αντίποινα εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμβουν στον πόλεμο μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ στη Γάζα.

«Οι πύραυλοι, τα drones και οι ειδικές δυνάμεις μας είναι έτοιμοι να κατευθύνουν ποιοτικά πλήγματα στον αμερικανικό εχθρό στις βάσεις του και να διαταράξουν τα συμφέροντά του εάν παρέμβει σε αυτή τη μάχη», δήλωσε ο Ahmad "Abu Hussein" al-Hamidawi, επικεφαλής της πολιτοφυλακής Kataib Hezbollah όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση. Απείλησε επίσης να εκτοξεύσει πυραύλους σε ισραηλινούς στόχους.

Φυσικά, οι ΗΠΑ έχουν δώσει μερικές πολύ ισχυρές προειδοποιήσεις στη Χεζμπολάχ επίσης:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Συμμαχικές Χώρες μέσω παρασκηνίων φέρεται να έχουν εκδώσει άμεσες προειδοποιήσεις στη Χεζμπολάχ εναντίον της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν πιστεύουν ότι η Χεζμπολάχ σχεδιάζει να συμμετάσχει στον πόλεμο, αλλά αυτό θα μπορούσε πάντα να αλλάξει.

Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ελπίζει απεγνωσμένα ότι η Χεζμπολάχ θα παραμείνει στο περιθώριο, αλλά προετοιμάζεται επίσης για το χειρότερο.

Την Τετάρτη, μάθαμε πως ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ αποστέλλεται στην Ανατολική Μεσόγειο:

Ο συντονιστής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ John Kirby επιβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν το αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower στην Ανατολική Μεσόγειο, αφού είχε ήδη ανακοινωθεί ότι το USS Gerald R. Ford θα αναπτυχθεί ως μέρος των επιχειρήσεων «υποστήριξης» που σχετίζονται με τη σύγκρουση Ισραήλ-Γάζας.

Ωστόσο, ο Kirby είπε ότι το Eisenhower δε θα ενταχθεί άμεσα ή θα συνοδεύσει. Αντίθετα, ο μεταφορέας θα βρίσκεται στην περιοχή για διαθεσιμότητα, εάν ζητηθεί. Ενώ σε μια ενημέρωση Τύπου, ο Kirby προσπάθησε να υποβαθμίσει την ανάπτυξη του διπλού αερομεταφορέα ως κάπως ρουτίνα ή αναμενόμενη, σίγουρα θα είναι σε ετοιμότητα για να παρέμβουν, εάν η κόλαση συνεχίσει να μαίνεται στη Μέση Ανατολή.

Ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι αερομεταφορείς θα είναι έξυπνοι και θα παραμείνουν πολύ μακριά από την ακτή.

Επειδή η Χεζμπολάχ κατέχει πυραύλους που είναι ικανοί να βυθίσουν ένα αεροπλανοφόρο.

Περιττό να πούμε ότι οι εικόνες ενός πλοίου που βυθίζεται θα προκαλούσαν μεγάλη οργή εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν επίσης ειδικές δυνάμεις στην περιοχή σε περίπτωση που χρειαστούν για τον εντοπισμό Αμερικανών ομήρων:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν τις ειδικές δυνάμεις τους να βοηθήσουν το Ισραήλ να εντοπίσει Αμερικανούς ομήρους, καθώς κύματα εφέδρων της Ισραηλινής Άμυνας έφτασαν στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της Χαμάς.

Δύο ανώτατοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ είπαν στο The Messenger ότι «οι door kickers» έχουν τεθεί σε επιφυλακή σε μια κοντινή ευρωπαϊκή χώρα, έτοιμοι να βοηθήσουν το Ισραήλ εάν χρειαστεί στη μάχη του εναντίον της Χαμάς. Ο αριθμός των νεκρών από το Ισραήλ ανήλθε στους 1.200 την Τρίτη.

Αυτό είναι μόνο η αρχή.

Καθώς αυτός ο πόλεμος κλιμακώνεται, αναπόφευκτα θα αναπτυχθούν περισσότερες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Δυστυχώς, δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει διαρκής ειρήνη με αυτούς τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Ο Φράνκλιν Γκράχαμ μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο ενός εξέχοντος ηγέτη της Χαμάς που δηλώνει ποιο είναι το πραγματικό μακροπρόθεσμο σχέδιό τους:

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φράνκλιν επικαλέστηκε ένα βίντεο του Μαχμούντ αλ-Ζαχάρ της Χαμάς και έγραψε: «Μόλις είδαμε τη Χαμάς να δολοφονεί βάναυσα 900+ Ισραηλινούς, στην πλειοψηφία τους αμάχους. Αν θέλετε να μάθετε τι άλλο αναζητούν, ένας διοικητής της Χαμάς το κατέστησε σαφές. Είπε ότι θέλουν να σκοτώσουν κάθε Εβραίο και κάθε Χριστιανό – και να πάρουν τον έλεγχο «ολόκληρων 510 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων του πλανήτη Γη». Αν νομίζετε πως αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ περιορίζεται στο Ισραήλ, ξανασκεφτείτε το».

Δε θα σταματήσουν ποτέ μέχρι να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τέτοιους ανθρώπους.

Την Παρασκευή, υποτίθεται ότι θα είναι μια «παγκόσμια ημέρα οργής» για όσους υποστηρίζουν τη Χαμάς:

Ο Khaled Mashal, ηγέτης και ιδρυτικό μέλος της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, κάλεσε για μια παγκόσμια Ημέρα Οργής αυτή την Παρασκευή, λέγοντας ότι «είναι η ώρα για Τζιχάντ».

Η Χαμάς, μια ισλαμική πολιτική και στρατιωτική οργάνωση που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας, πραγματοποίησε μια βάναυση, άκρως συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ το Σαββατοκύριακο, σφαγιάζοντας περισσότερους από 1.200 ανθρώπους - συμπεριλαμβανομένων δεκατεσσάρων Αμερικανών - και τραυματίζοντας περισσότερους από 2.100, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές . Οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες πήραν επίσης ομήρους περισσότερους από 130 αμάχους και απείλησαν να τους εκτελέσουν σε ζωντανές μεταδόσεις.

Ο Mashal φέρεται να έκανε μια ομιλία την Τρίτη προτρέποντας τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να «δείξουν θυμό» και να γίνουν «μάρτυρες για το Al-Aqsa» σε αυτό που αποκάλεσε «την Παρασκευή της πλημμύρας του Al-Aqsa». Η Χαμάς ονόμασε τη δολοφονική της οργή στο Ισραήλ το Σάββατο «επιχείρηση Al-Aqsa Flood», λέγοντας ότι η επίθεση ήταν «για την υπεράσπιση του τζαμιού Άκσα», του κύριου τεμένους στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ας ελπίσουμε πως δε θα υπάρξει υπερβολική βία.

Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό.

Για πολύ καιρό προειδοποιούσα ότι θα ερχόταν ένας ιστορικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή, και τώρα είναι εδώ.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν, και αυτό θα πρέπει να μας στεναχωρεί βαθιά.

Περισσότεροι Αμερικανοί είναι πιθανό να πεθάνουν επίσης, επειδή είναι απλώς θέμα χρόνου να γίνει άμεσο μέρος αυτής της σύγκρουσης ο στρατός των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail