Όρμπαν: Η Ουγγαρία προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί στις διμερείς επαφές με τη Ρωσία

RIA Novosti / Grigory Sysoev
Freepen.gr - Η ουγγρική πλευρά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί στις διμερείς επαφές μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουγγαρίας, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

"Κύριε Πρόεδρε, ξέρετε πώς είναι η Ουγγαρία. Γνωρίζετε τις δυνατότητές της. Αυτό που μπορεί να κάνει η Ουγγαρία σήμερα, το κάνουμε. Δηλαδή, προσπαθούμε να σώσουμε ό,τι είναι δυνατό από τις διμερείς μας επαφές. Δηλαδή, μας ενδιαφέρει η υποστήριξη αυτής της συνεργασίας που δεν είναι μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, εφόσον αυτό είναι δυνατό», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την παραμονή της «Μίας Ζώνης, One Road» φόρουμ στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με τον Όρμπαν, έχει ήδη καταστεί δυνατό να σωθούν πολλά από όσα είχαν επιτευχθεί νωρίτερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail