Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξαέρωσαν τρία υπόγεια κρησφύγετα μαχητών στη Συρία

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε τρομοκρατικούς στόχους, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν τρία υπόγεια καταφύγια μαχητών στην Ιντλίμπ, δήλωσε ο υποναύαρχος Vadim Kulit, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των Αντιμαχόμενων Μερών στην Αραβική Δημοκρατία, γράφει το ria.ru.

"Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε στόχους τρομοκρατών που εμπλέκονται σε ένοπλες προκλήσεις. Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων, χτυπήθηκαν τρία υπόγεια καταφύγια παράνομων ένοπλων ομάδων στην επαρχία Ιντλίμπ", είπε ο Κουλίτ σε μια ενημέρωση.

Διευκρίνισε ότι ο λεγόμενος διεθνής «συνασπισμός» υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία παραβίασε τα πρωτόκολλα απο-σύγκρουσης μία φορά μέσα σε 24 ώρες. Επίσης στην περιοχή Al-Tanf καταγράφηκαν 13 παραβιάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας από τέσσερα ζεύγη μαχητικών F- 15, δύο ζεύγη μαχητικών F- 16 και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων MQ-1C του «συνασπισμού».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail