Η Κίνα ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να βοηθήσει στη διευθέτηση της Μέσης Ανατολής

Freepen.gr - Η Κίνα είναι έτοιμη να καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για να επιστρέψει η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή στο σωστό δρόμο, δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος της κινεζικής κυβέρνησης για τη Μέση Ανατολή Ζάι Τζουν. Οι δηλώσεις του δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Zhai Jun πραγματοποίησε την Παρασκευή συνάντηση με πρέσβεις των αραβικών χωρών και τον επικεφαλής του γραφείου του Αραβικού Συνδέσμου στην Κίνα.

«Η Κίνα υποστηρίζει τον Αραβικό Σύνδεσμο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «παλαιστινιακό ζήτημα». Η Κίνα είναι πρόθυμη να διατηρήσει περαιτέρω την αλληλεπίδραση και τον συντονισμό με τον Αραβικό Σύνδεσμο και τις αραβικές χώρες, να συνεχίσει να εργάζεται με τα σχετικά μέρη και να καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για την επίτευξη της ειρήνης", δήλωσε ο Zhai Jun.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail