Αρμένιος βουλευτής: Οι Ευρωπαίοι είδαν ένα νέο Ζελένσκι στον Πασινιάν

Sputnik / Asatur Yesayants
Freepen.gr - Το θερμό καλωσόρισμα που δόθηκε στον Αρμένιο πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δείχνει ότι είδαν ένα νέο Ζελένσκι, λέει ο Αρμέν Ρουσταμιάν, μέλος του αρμενικού κοινοβουλίου από την αντιπολίτευση με το κόμμα «Αρμενία».

"Τους ωφελεί... Αυτή είναι η πολιτική. Αν τους συμφέρει, θα χειροκροτήσουν. Τον Νικόλ Πασινιάν υποδέχθηκαν όρθιοι χειροκροτητές εκεί (στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και πριν από αυτόν χειροκροτούσαν τον Ζελένσκι. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι σε αυτή την περιοχή βλέπουν έναν νέο Ζελένσκι, με όλες τις θλιβερές συνέπειες για εμάς», είπε ο Ρουσταμιάν στους δημοσιογράφους.

Χαρακτήρισε την κατάσταση στην εξωτερική πολιτική της χώρας «επαίσχυντη αποτυχία», προσθέτοντας πως η αρμενική διπλωματία δεν έχει δογματική βάση. "Σήμερα μπορούν να μιλήσουν από φιλορωσικές θέσεις, αύριο - από φιλοδυτικές. Πείτε στο Στρασβούργο ό,τι είναι ευχάριστο για αυτούς, πηγαίνετε στη Μόσχα και πείτε ό,τι είναι αρμονικό για τη Μόσχα. Κάντε το ίδιο στην Τεχεράνη και στην Ουάσιγκτον. Με αυτόν τον τρόπο εμείς θα χάσουμε όλους τους πιθανούς φίλους μας», είπε ο βουλευτής. 

Ο Ρουσταμιάν θεωρεί ότι δημιουργείται όψη εξωτερικής πολιτικής δραστηριότητας, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην ατζέντα της θέματα που αφορούν κρατικά και εθνικά συμφέροντα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail