Ο Μεντβέντεφ αναμένει να προκύψουν περισσότερες νέες ρωσικές περιοχές

Ekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr -
Η Ρωσία θα συνεχίσει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση μέχρι να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία και να απελευθερώσει τα αρχικά της εδάφη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μεταδίδει το TASS.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί έως ότου καταστραφεί πλήρως το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου και απελευθερωθούν τα αρχικά ρωσικά εδάφη από τον εχθρό», έγραψε στο Telegram την Ημέρα της Επανένωσης των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ και των περιοχών Zaporozhye και Kherson με τη Ρωσία.

Ο Μεντβέντεφ σημείωσε ότι πριν από ένα χρόνο, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών είχαν λάβει μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή τους με το να επανενωθούν με την πατρίδα τους. «Η επιλογή τους έγινε σύμβολο όχι μόνο της αποκατασταθείσης ιστορικής δικαιοσύνης αλλά και της ενότητας του ρωσικού λαού, της τεράστιας θέλησης και αποφασιστικότητάς του», τόνισε.

«Η νίκη θα είναι δική μας και θα υπάρξουν περισσότερες νέες ρωσικές περιοχές», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail