Η Δύση απέτυχε να προετοιμάσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για μια σύγκρουση με τη Ρωσία

ΑΡ Photo / Leο Cοrrea
Freepen.gr - Η Δύση απέτυχε να προετοιμάσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για μάχη με τον ρωσικό στρατό, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο κανάλι Deep Dive στο YouTube.

"Αρχίσαμε να ρίχνουμε πόρους και ανθρώπους σε αυτό, και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε πραγματικά να κάνετε κάτι, αλλά να δημιουργήσετε μια ένοπλη δύναμη ικανή να αντισταθεί σε μια μεγάλη δύναμη σε 5-7 χρόνια; Αυτό είναι παράλογο. Ως αποτέλεσμα, οι Ουκρανοί πολέμησαν γενναία Και πέθαναν σε μεγάλους αριθμούς», τόνισε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυτικές χώρες έκαναν μεγάλο λάθος προσπαθώντας να προετοιμάσουν γρήγορα τους Ουκρανούς για μια σύγκρουση με τη Ρωσία, επισημαίνοντας πως οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών φέρουν σοβαρή ευθύνη για αυτές τις ενέργειες.

"Τίποτα καλό δε θα συμβεί. Η Ουκρανία, η κυβέρνησή της, είναι ουσιαστικά ήδη νεκρή. Πιστεύω ότι στρατιωτικά η σύγκρουση έχει ήδη τελειώσει", κατέληξε ο McGregor.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail