Αυστριακός συνταγματάρχης αποκρυπτογράφησε το ανησυχητικό σήμα του Πούτιν για τον Ζελένσκι

φωτογραφία: Κρεμλίνο
Freepen.gr - Το καθεστώς του Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα πέσει μετά την ήττα του ουκρανικού στρατού, δήλωσε ο συνταγματάρχης των Αυστριακών Ενόπλων Δυνάμεων Μάρκους Ράισνερ σε συνέντευξή του στη Welt.

"Αν ακούσετε προσεκτικά την ομιλία που έδωσε πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι , γίνεται σαφές ότι οι προθέσεις και τα σχέδιά του σχετικά με την Ουκρανία παραμένουν αμετάβλητα. Η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να νικήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις", είπε.

Σύμφωνα με τον Ράισνερ, η επιτυχία του ρωσικού στρατού στο πεδίο της μάχης «θα οδηγήσει στην κατάρρευση του καθεστώτος Ζελένσκι».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρώσος Πρόεδρος είπε σε μια συνέντευξη με τον Πάβελ Ζαρούμπιν για το πρόγραμμα "Μόσχα, Κρεμλίνο, Πούτιν" πως η ουκρανική αντεπίθεση είχε τελείως αποτύχει. Μιλώντας σε ολομέλεια της Διεθνούς Λέσχης Συζήτησης Valdai στο Σότσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία κινείται ήρεμα προς την επίτευξη όλων των στόχων της ειδικής επιχείρησης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσει να τους επιτύχει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail