«Η βοήθεια προς την Ουκρανία φέρνει πιο κοντά τη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας»

US Air Force / Joseph Eddins
Freepen.gr - Η βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία φέρνει πιο κοντά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Βιβέκ Ραμασβάμι σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στίβεν Γκάρντνερ στο κανάλι του στο YouTube.

«Πρόκειται για μια στρατιωτική σύγκρουση (στην Ουκρανία), για την οποία έχουμε ξοδέψει περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών κεφαλαίων, άμεσα και έμμεσα - σε μια αντιπαράθεση που σε καμία περίπτωση δε συμβάλλει στην προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων, αλλά το αντίθετο, μας φέρνει πιο κοντά στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, μας ωθεί σε μια μεγάλη σύγκρουση με τη Ρωσία», είπε ο πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του, μια τέτοια κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη «τόσο από οικονομική όσο και από μη οικονομική άποψη». Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ κατηγόρησε αυτό που συνέβαινε σε Αμερικανούς πολιτικούς που «κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από στρατιωτικούς εργολάβους» και υποσχέθηκε να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail