Και ξαφνικά ο Σολτς μιλά για μαζικές απελάσεις παρανόμων μεταναστών από τη Γερμανία

Photo: Federal Government/Kugler
Freepen.gr - Η Γερμανία πρέπει να ξεκινήσει την απέλαση παράνομων μεταναστών πολύ πιο τακτικά και αποτελεσματικά, ισχυρίστηκε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς εν μέσω δραματικής αύξησης της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα.

Ο ηγέτης της φιλελεύθερης ομοσπονδιακής κυβέρνησης συνασπισμού ακολούθησε μια πιο ριζοσπαστική γραμμή σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Der Spiegel της Γερμανίας, καθώς το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του (SPD) συνεχίζει να υποχωρεί στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, παραμένοντας στην τρίτη θέση πίσω από το κεντροδεξιό Χριστιανοδημοκρατικό Ένωση (CDU) και τη δεξιά Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

«Πρέπει επιτέλους να απελάσουμε σε μεγάλους αριθμούς όσους δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στη Γερμανία», είπε ο Σολτς στον ιστότοπο.

Ωστόσο, στον αντίποδα, ο Γερμανός καγκελάριος, ωστόσο, επανέλαβε την σθεναρή υπεράσπισή του για την ανάγκη της χώρας για μαζική νόμιμη μετανάστευση, επικαλούμενος τη γήρανση του εργατικού δυναμικού της Γερμανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail