Δραματική πρόβλεψη: «Το Δεκέμβριο θα καταρρεύσουν όλα στην Ουκρανία»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Το τραπεζικό σύστημα της Ουκρανίας και το hryvnia θα μπορούσαν σύντομα να καταρρεύσουν εάν οι μάχες δεν σταματήσουν, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma, οικονομολόγος Oleg Soskin, στο κανάλι του στο YouTube.

"Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας. Εάν δεν σταματήσετε τώρα, τότε κάπου στο Δεκέμβριο το εθνικού νομίσματος θα καταρρεύσει και το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. <…> Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ακόμη χειρότερο από, ας πούμε, την κατάρρευση ολόκληρου του μετώπου. Μην το αφήσετε να συμβεί αυτό, θα καταλήξετε με δάκρυα αίματος», τόνισε ο Soskin.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι απαραίτητο να αρθεί ο στρατιωτικός νόμος στην Ουκρανία, να σταματήσουν οι μάχες και να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι, διαφορετικά θα καταστρέψει τη χώρα και τους κατοίκους της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail