Έφερε την καταστροφή αλλά ο Πασινιάν πιστεύει ότι η παραίτησή του θα χειροτέρευε τα πράγματα στην Αρμενία!

Alexander Patrin/TASS
Freepen.gr - Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν δεν είναι πεινασμένος για εξουσία, αλλά πιστεύει ότι η παραίτησή του απλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση στη χώρα, όπως είπε στο κοινοβούλιο, σχολιάζοντας τις εκκλήσεις της αντιπολίτευσης ώστε η εξουσία να αλλάξει χέρια στη χώρα.

"Μόλις πεισθώ πως όλες οι προκλήσεις θα επιλυθούν μετά την παραίτησή μου, θα το κάνω αμέσως. Σε αντίθεση με εσάς, δεν είμαι εθισμένος στην καρέκλα. Ωστόσο, η προσεκτική ανάλυση δείχνει ότι αν το κάνω αυτό, θα συμβεί το αντίθετο», είπε στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μαζικές διαδηλώσεις που ζητούσαν από τον Πασινιάν να παραιτηθεί ξέσπασαν στο Ερεβάν στα μέσα Σεπτεμβρίου για τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Πασινιάν ότι «πρόδωσε» το Καραμπάχ και το «παρέδωσε» στο Αζερμπαϊτζάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail