Στις ΗΠΑ φοβούνται μια πιθανή καταστροφή λόγω της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη λόγω του κινδύνου πολέμου μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ στο κανάλι του YouTube, Douglas Macgregor Straight Calls.

«Κάθε μέρα η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη απλώς και μόνο επειδή συνεχίζει να υπάρχει η πιθανότητα αντιπαράθεσης του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία», είπε ο ειδικός.

Προειδοποίησε πως η αστάθεια στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε επίσης να θέσει κινδύνους για την παγκόσμια κατάσταση.

«Η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη από όσο μπορούν να φανταστούν πολλοί Αμερικανοί», κατέληξε ο McGregor.

Αυτό το μήνα, ο απερχόμενος αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μίλι , είπε ότι η πιθανότητα σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ θα αυξηθεί εάν η Ρωσία κερδίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία δεν επιθυμεί μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, αλλά αν κάποιος τη θέλει, η Μόσχα είναι έτοιμη για αυτήν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail