Η εξωτερική πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπήρξε μια αποτυχία

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η εξωτερική πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπήρξε μια αποτυχία και οδήγησε μόνο σε δυσαρέσκεια τους ψηφοφόρους του, δήλωσε ο Κρίστιαν Γουίτον, πρώην σύμβουλος των προέδρων Μπους και Τραμπ, σε άρθρο του για το περιοδικό The National Interest.

Ο Γουίτον σημείωσε ότι η προεδρία του Μπάιντεν ξεκίνησε με μια «ταπεινωτική» αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, η οποία επηρέασε αρνητικά τη δημοτικότητα του προέδρου.

"Η ομάδα Μπάιντεν ήλπιζε ότι η επιτυχία στην Ουκρανία θα έπλυνε αυτή τη ντροπή. Ωστόσο, η πολυδιαφημισμένη ουκρανική αντεπίθεση άνοιξη-καλοκαίρι απέτυχε", σημείωσε ο ειδικός.

Ο Wheaton επέστησε την προσοχή στη σημαντική μείωση της δημόσιας υποστήριξης προς την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη γνώμη του, οι Αμερικανοί βλέπουν μια απειλή στην Κίνα και το Ιράν, ενώ η ιδέα μιας σύγκρουσης με τη Ρωσία δεν προκαλεί το ενδιαφέρον τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail