Όσοι υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ισχυρίζεται ο Ορμπαν

twitter.com/pm_viktororban
Freepen.gr - Οι πολιτικοί που τάσσονται υπέρ της απρόσκοπτης μαζικής μετανάστευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζουν ακούσια την τρομοκρατία, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν κατά την άφιξή του στη διήμερη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, μεταδίδει το REMIX.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Όρμπαν εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι Βρυξέλλες θα αναγνωρίσουν την προφανή σχέση μεταξύ των τρομοκρατικών ενεργειών στην Ευρώπη και της μετανάστευσης και θα εισαγάγουν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης κρίσης ασφαλείας.

«Ελπίζω πολύ ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εδώ στις Βρυξέλλες θα δουν ότι υπάρχει μια πολύ σαφής σχέση μεταξύ τρομοκρατικών ενεργειών και μετανάστευσης», είπε ο Όρμπαν.

«Αυτοί που υποστηρίζουν τη μετανάστευση υποστηρίζουν επίσης την τρομοκρατία. Είμαστε κατά της τρομοκρατίας και ως εκ τούτου δεν υποστηρίζουμε τη μετανάστευση», πρόσθεσε.

Ο Ούγγρος ηγέτης κατήγγειλε τα τρέχοντα σχέδια της ΕΕ για τροποποίηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου του μπλοκ προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα από τα κράτη μέλη για να δοθούν στην πολιτική αποδοχής της μετανάστευσης της ΕΕ και στην Ουκρανία.

Είπε ότι η θέση της Ουγγαρίας είναι σαφής: Δεν θέλει να δώσει χρήματα σε μετανάστες και δεν θέλει να δώσει χρήματα στην Ουκρανία, παρά μόνο με βάση μια πολύ εμπεριστατωμένη πρόταση.

«Το να δώσουμε περισσότερα χρήματα δεν θα λειτουργήσει, θα το απορρίψουμε», είπε, προσθέτοντας ότι οι τρέχουσες προτάσεις στερούνται σοβαρών τεχνικών και πολιτικών επιχειρημάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail