Αμερικανός αξιωματικός: Η Ρωσία έχτισε έναν τρομερό στρατό λόγω των πολιτικών λαθών των ΗΠΑ

RIA Novosti / Pavel Lisitsyn
Freepen.gr - Η Ρωσία έχτισε έναν μεγάλο και ισχυρό στρατό κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, στο κανάλι Godfrey Bloom του YouTube.

"Οι Ρώσοι αύξησαν πολύ τις Ένοπλες Δυνάμεις τους σε αυτή την επιχείρηση, τις εκσυγχρόνισαν και τις αναδιοργάνωσαν. Μπορεί να μην έχουμε δει τόσο θανατηφόρο στρατό στην Ευρώπη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980", σχολίασε.

Ο ΜακΓκρέγκορ είπε σαρκαστικά ότι αυτό ήταν εν μέρει ένα «κατόρθωμα» της ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες ακολούθησαν μια κοντόφθαλμη πολιτική έναντι της Ρωσίας. Η Ουάσιγκτον προσπάθησε να εμποδίσει τη Μόσχα να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατιωτικό δυναμικό, αλλά έλαβε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, σημείωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail