Ο Ραΐσι του Ιράν λέει ότι το Ισραήλ πέρασε τις «κόκκινες γραμμές»

president.ir
Freepen.gr - Ο Ιρανός πρόεδρος Ebrahim Raisi είπε ότι το Ισραήλ έχει ξεπεράσει τις «κόκκινες γραμμές» που θα μπορούσαν να αναγκάσουν τους πάντες να αναλάβουν δράση.

"Τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές, που μπορεί να αναγκάσουν όλους να αναλάβουν δράση. Η Ουάσιγκτον μας ζητά να μην κάνουμε τίποτα, αλλά συνεχίζουν να παρέχουν ευρεία υποστήριξη στο Ισραήλ. Οι ΗΠΑ έστειλαν μηνύματα στον Άξονα της Αντίστασης, αλλά έλαβαν σαφή απάντηση το πεδίο της μάχης», είπε ο πρόεδρος σε μια δήλωση στη σελίδα του στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter).

Νωρίτερα, ο Raisi είπε σε συνέντευξή του στο Al Jazeera πως το Ιράν δε θα λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ να μην παρέμβει στην παλαιστινιο-ισραηλινή σύγκρουση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail