Ο Ζελένσκι την έφερε στον Τριντό με έναν ηλικιωμένο ναζί;

Ο Yaroslav Hunka, ο 98χρονος πρώην μέλος μιας ναζιστικής μεραρχίας SS, πυροδότησε μια βόμβα δημοσίων σχέσεων με την εμφάνισή του την Παρασκευή ενώπιον του καναδικού κοινοβουλίου και συνεχίζει να πυροδοτεί δευτερογενείς και τριτογενείς εκρήξεις. Απίστευτος. Αλλά αυτή δεν είναι απλώς μια ιστορία για τον Καναδά που γιορτάζει ένα δολοφόνο των Ναζί. Νομίζω ότι η πραγματική ιστορία είναι πως ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι έπαιξε άμεσο ρόλο στο να συμβεί αυτό. Γιατί; Επειδή η Ουκρανία φέρεται να δημοσίευσε ένα γραμματόσημο τη Δευτέρα με την ηλικιωμένη μορφή του Χούνκα να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση με τον συνοδευτικό τίτλο, «Heroes Don't Die». Αλλά για ένα λεπτό. Γιατί ο Ζελένσκι, ένας Εβραίος, διέταξε την προπαραγωγή ενός γραμματόσημου που γιόρταζε ένα συνταξιούχο μέλος των Waffen SS ως «Ήρωα» πριν εμφανιστεί στον Καναδά; Αυτό ήταν προσχεδιασμένο. Νομίζω ότι ο Zelensky και η ομάδα του πίστευαν πραγματικά πως αυτή θα ήταν μια νίκη δημοσίων σχέσεων. Ουαου!

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εάν η σφραγίδα που απεικονίζεται παραπάνω είναι νόμιμη, φανερώνει το παιχνίδι. Κάποιος από την πλευρά του Ζελένσκι ζήτησε από τον Τζάστιν Τριντό και τους συμβούλους του να καλέσουν τον Χούνκα στο Κοινοβούλιο. Κάποιος από την καναδική πλευρά έπρεπε να ρωτήσει, "Ποιος είναι αυτός ο τύπος και γιατί πρέπει να μας νοιάζει;". Ο ευκολόπιστος και αδαής Τριντό αποδέχτηκε τον εύκολα απορριπτέο ισχυρισμό ότι ο Χούνκα ήταν ένας Ουκρανός πολεμιστής που πολέμησε τους Ρώσους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι πραγματικά τόσο ανόητοι ο Τριντό και η ομάδα του; Εάν πολεμάτε «Ρώσους» στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, είστε με τους Ναζί. Δεν θα εκπλαγώ αν μάθαινα πως η Chrystia Freeland, η εγγονή ενός άλλου προπαγανδιστή των Ναζί, είχε εμπλοκή σε αυτό.

Η παρακάτω εικόνα αποτυπώνει τις πραγματικές διαστάσεις αυτού ως αποτυχίας δημοσίων σχέσεων. Το άγριο καλωσόρισμα ενός πρώην στρατιώτη των SS στο Καναδικό Κοινοβούλιο επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε ο Βλαντιμίρ Πούτιν - υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία και η Ρωσία πρόκειται να τους ξεφορτωθεί.



Εκτός από την ενίσχυση της διπλωματικής θέσης της Ρωσίας, η εμφάνιση του Χούνκα έχει κάνει τις σχέσεις της Ουκρανίας με την Πολωνία ακόμη πιο προβληματικές. Η Πολωνία είχε ήδη ανακοινώσει ότι διακόπτει τις εισαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία και δε θα παραδίδει πλέον όπλα πέρα ​​από τα σύνορά της πριν εμφανιστεί ο Χούνκα με τον Ζελένσκι στην Οτάβα. Μόλις κυκλοφόρησε αυτή η είδηση, ένας υπουργός της Πολωνίας ανακοίνωσε πως θα ζητήσει την έκδοση του Χούνκα για εγκλήματα πολέμου. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα και μεταξύ Πολωνίας και Καναδά.



Ως περαιτέρω επίδειξη του πολωνικού πικέ στην Ουκρανία, η Πολωνία ανακοίνωσε ότι η έρευνά της για τον πύραυλο S-300 που προσγειώθηκε στο πολωνικό έδαφος πέρυσι στις 15 Νοεμβρίου 2022 (που σκότωσε δύο άτομα) είχε καταλήξει και πως η Ουκρανία ήταν η ένοχη, όχι η Ρωσία. Όταν τα προσθέσετε όλα αυτά, είναι σαφές ότι η αυξανόμενη ρήξη μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας δεν πρόκειται να επουλωθεί σύντομα. Η Πολωνία μπορεί ακόμη και να ξανασκέφτεται αν θέλει να συνεχίσει να είναι το σημείο αναφοράς της χώρας για την προσπάθεια του ΝΑΤΟ να νικήσει τη Ρωσία. Θα δούμε.

Και τι γίνεται με τον Καναδά; Οι περισσότερες λογικές χώρες στον κόσμο τσακώνονται για μια από τις χειρότερες περιπτώσεις πολιτικής αθέμιτης πρακτικής. Ο Τριντό και τα μέλη του Κοινοβουλίου εκτέθηκαν ως αδαείς υποκριτές, όπως φαίνεται στο παρακάτω μιμίδιο.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail