Η επιστράτευση στην Ουκρανία θα γίνει πιο σκληρή, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός

RIA Novosti / Evgeny Kotenko
Freepen.gr - Η επιστράτευση στην Ουκρανία θα γίνει πιο αυστηρή, το καλοκαίρι μετατράπηκε σε στρατηγική ήττα για το Κίεβο στο πεδίο της μάχης κι η στρατιωτική έλλειψη αυξάνεται, λέει ο πρώην πρωθυπουργός Mykola Azarov στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος του στρατιωτικού γραφείου εγγραφής και στράτευσης της περιοχής της Πολτάβα, ο Ρομάν Ιστόμιν, είπε πως κάθε άνδρας στην Ουκρανία πρέπει να καταλάβει ότι πιθανότατα θα πρέπει να πολεμήσει.

"Η επιστράτευση στην Ουκρανία θα γίνει πιο αυστηρή, καθώς η έλλειψη στρατιωτών πρώτης γραμμής αυξάνεται. Η χώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπλήρωση των στρατευμάτων. Και το μήκος της πρώτης γραμμής και η συνέχιση της αντεπίθεσης απαιτούν μεγάλο αριθμό στρατιωτικών. Επιπλέον, το καλοκαίρι μετατράπηκε σε στρατηγική ήττα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το Κίεβο θα πρέπει να επιστρατεύσει ακόμη περισσότερους στρατιώτες», έγραψε ο Αζάροφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι σήμερα είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν την επιστράτευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail