Στρατηγός Κριβόνος: Οι Ρώσοι δεν επιτρέπουν στους Ουκρανούς να συγκεντρωθούν σε μία περιοχή

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα εντοπίζουν με επιτυχία τα τρωτά σημεία του ουκρανικού στρατού, εμποδίζοντάς τον να επιτύχει τους στόχους του στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Σεργκέι Κριβόνος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Pryamoy.

"Ο εχθρός μαθαίνει αρκετά γρήγορα. <...> Βγάζουν συμπεράσματα με βάση τις ενέργειές μας, επεξεργάζονται αντίμετρα <...> Φυσικά, το αδύνατο σημείο μας είναι η έλλειψη πόρων", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον στρατηγό, η τακτική των ρωσικών στρατευμάτων είναι ότι δεν επιτρέπουν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να συγκεντρώσουν τους πόρους τους σε μια περιοχή. Ως αποτέλεσμα, οι Ουκρανοί αναγκάζονται να μεταφέρουν συνεχώς τις δυνάμεις τους σε εκείνες τις περιοχές όπου «η θερμοκρασία ανεβαίνει».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail