Εάν το Ισραήλ, η Χεζμπολάχ και οι ΗΠΑ κάνουν όλοι αυτό που λένε ότι θα κάνουν, προετοιμαστείτε για τη θερμή φάση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί στη Μέση Ανατολή. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν αυτή την κρίση ως απλώς μια προσωρινή σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς που τελικά θα περάσει. Αλλά δεν είναι αυτό. Αυτή είναι η τελική σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, και πρόκειται να πυροδοτήσει έναν πολύ ευρύτερο πόλεμο. Δυστυχώς, μετά τις φρικαλεότητες που μόλις διέπραξε η Χαμάς, οι Ισραηλινοί δεν έχουν άλλη επιλογή. Εάν οι γυναίκες των ΗΠΑ βιάζονταν και τα μωρά των ΗΠΑ σφαγιάζονταν ανελέητα, οι περισσότεροι Αμερικανοί θα ένιωθαν ακριβώς το ίδιο. 

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μας λέει ότι «κάθε μέλος της Χαμάς είναι ένας νεκρός» και ο μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να πάει στη Γάζα και να τους σκοτώσει:

Ανακοινώνοντας το σχηματισμό κυβέρνησης ενότητας σε μια τηλεοπτική εμφάνιση αργά το βράδυ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε να συνεχίσει να πολεμά τη Χαμάς. «Κάθε μέλος της Χαμάς είναι ένας νεκρός», είπε.

«Η Χαμάς είναι το Νταές [η ομάδα του Ισλαμικού Κράτους] και θα τους συντρίψουμε και θα τους καταστρέψουμε όπως ο κόσμος κατέστρεψε το Νταές», είπε σε μια σύντομη τηλεοπτική δήλωση, η πρώτη που παραδόθηκε από κοινού με το πολεμικό του υπουργικό συμβούλιο.

Ο Νετανιάχου περιέγραψε επίσης ορισμένες από τις φρικαλεότητες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς. Είπε ότι αγόρια και κορίτσια πυροβολήθηκαν στο κεφάλι και ότι οι άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί.

Εάν το Ισραήλ εισέλθει στη Γάζα, η Wall Street Journal αναφέρει πως η Χεζμπολάχ έχει προειδοποιήσει «ότι είναι έτοιμη να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο»:

Εάν η Χεζμπολάχ -η οποία χαρακτηρίζεται τρομοκρατική ομάδα από τις ΗΠΑ και συνδέεται στενά με το Ιράν- εισέλθει στη σύγκρουση με συντονισμένο τρόπο, θα τεντώσει τον ισραηλινό στρατό και θα καταπονήσει την αεράμυνα της χώρας, δεδομένου του οπλοστασίου πυραύλων της Χεζμπολάχ που μπορεί να πλήξει το Τελ Αβίβ.

Η Χεζμπολάχ έχει προειδοποιήσει ιδιωτικά το Ισραήλ πως είναι έτοιμη να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο εάν οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στη Γάζα, σύμφωνα με Άραβες αξιωματούχους και διπλωμάτες. Αλλά το αν η Χεζμπολάχ ακολουθεί την απειλή είναι ένα κεντρικό θέμα συζήτησης για τους Ισραηλινούς ηγέτες.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν φαίνεται να πιστεύει ότι η Χεζμπολάχ μάλλον μπλοφάρει.

Αλλά δεν μπλοφάρει.

Και αν η Χεζμπολάχ μπει επίσημα στον πόλεμο, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant δεσμεύεται να «επιστρέψει τον Λίβανο στα πέτρινα χρόνια»:

Οι Ισραηλινοί ηγέτες προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χεζμπολάχ από το να συμμετάσχει στον αγώνα. «Μην κάνετε λάθος», είπε ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant κατά την επίσκεψή του σε στρατεύματα στο βόρειο Ισραήλ την Τρίτη. «Εάν, Θεός φυλάξοι, ξεσπάσει μια κλιμάκωση ή αντιπαράθεση εδώ, θα επιστρέψουμε το Λίβανο στα πέτρινα χρόνια».

Επιπλέον, όπως συζήτησα χθες, υπήρξαν αναφορές ότι το Ισραήλ έχει επίσης απειλήσει να καταστρέψει τη Δαμασκό.

Περιττό να πούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα έφερνε τη Συρία στον πόλεμο.

Και στην πραγματικότητα το Ισραήλ πραγματοποιεί ήδη αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.

Την Πέμπτη, οι IDF βομβάρδισαν τα μεγάλα αεροδρόμια στη Δαμασκό και στο Χαλέπι:

Αλλά φαίνεται ότι το Ισραήλ θεωρεί πράγματι υπεύθυνη τη συριακή κυβέρνηση υπό τον Μπασάρ αλ Άσαντ, καθώς την Πέμπτη ο Ισραηλινός Στρατός αντεπιτέθηκε σε συριακούς στόχους. Η συριακή κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει τώρα ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε επιθέσεις στα δύο κύρια διεθνή αεροδρόμια της χώρας, στην πρωτεύουσα της Δαμασκού και στο Χαλέπι στο βορρά κι ενώ εισερχόταν ένα ιρανικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το Reuters , «Το τοπικό κανάλι Sham FM είπε ότι η συριακή αεράμυνα ξεκίνησε ως απάντηση και στις δύο επιθέσεις. Είπε εδώ ότι υπήρξαν ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα στο αεροδρόμιο του Χαλεπίου, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για τον αντίκτυπο της επίθεσης στο αεροδρόμιο της Δαμασκού».

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι τα ισραηλινά χτυπήματα έπληξαν διαδρόμους και άφησαν και τα δύο αεροδρόμια εκτός λειτουργίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ επιτίθεται σε αυτά τα αεροδρόμια, αλλά το να χτυπηθούν και τα δύο σε μια ταυτόχρονη επιχείρηση γίνεται για πρώτη φορά. Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε επίσης: «Βομβαρδίσαμε τα αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου ως απάντηση στην εκτόξευση βλημάτων όλμων από τη Συρία».

Πέρα από όλα τα άλλα, η Wall Street Journal αναφέρει επίσης πως οι ΗΠΑ υπόσχονται να υπερασπιστούν το Ισραήλ εάν η Χεζμπολάχ «ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση»:

Οι ΗΠΑ με τη σειρά τους προειδοποίησαν τη Χεζμπολάχ και το Ιράν ότι θα υπερασπιστούν το Ισραήλ εάν η λιβανέζικη μαχητική ομάδα εξαπολύσει μεγάλη επίθεση. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ υποσχέθηκε να στείλει τον Λίβανο πίσω στη «πέτρινη εποχή» εάν η Χεζμπολάχ επιτεθεί. Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν έφτασε στο Ισραήλ, όπου είπε πως οι ΗΠΑ έστειλαν ένα αεροπλανοφόρο στην περιοχή για να αποτρέψουν τη Χεζμπολάχ από την είσοδο στη μάχη.

«Είμαστε στην κόψη του ξίφους», είπε ένας πρώην αξιωματούχος της ισραηλινής άμυνας. «Η βαβούρα είναι ένας επικίνδυνος τρόπος ζωής».

Εάν οι ΗΠΑ αρχίσουν να βομβαρδίζουν θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, οι μονάδες της Χεζμπολάχ στη Συρία και το Ιράκ θα θεωρήσουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις σε αυτές τις δύο χώρες είναι δίκαιο παιχνίδι.

Φυσικά, αν συμβούν πραγματικά όλα όσα ανέφερα παραπάνω, θα είναι μόνο θέμα χρόνου να εμπλακεί άμεσα το Ιράν στη σύγκρουση.

Μπορείτε να δείτε πώς αυτός ο πόλεμος θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο πολύ γρήγορα;

Αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει γυρισμός.

Την Πέμπτη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μοιράστηκε φωτογραφικά στοιχεία για τις φρικαλεότητες που έχει διαπράξει η Χαμάς:

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μοιράστηκε φρικτές αποδείξεις πως μωρά «δολοφονήθηκαν από τέρατα της Χαμάς».

Ο Νετανιάχου έδειξε στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν σκληρές φωτογραφίες μωρών που είχαν καεί μέχρι θανάτου. Η Express.co.uk αποφάσισε να μην δημοσιεύσει τις φωτογραφίες λόγω του εξαιρετικά σκληρού τους χαρακτήρα.

Ένας εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού είπε ότι μοιράστηκε «τρομακτικές φωτογραφίες μωρών που δολοφονήθηκαν και κάηκαν από τα τέρατα της Χαμάς». Και πρόσθεσε: «Η Χαμάς είναι απάνθρωπος. Η Χαμάς είναι το ISIS».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος του Ισραήλ Isaac Herzog μοιράστηκε μερικές από τις οδυνηρές αναφορές που έλαβε από τους ερευνητές, συμπεριλαμβανομένου ότι τα πτώματα των δολοφονηθέντων από τη Χαμάς παρουσίαζαν «σημάδια βασανιστηρίων».

Και αναφέρεται ότι δημοσιογράφοι της Jerusalem Post επιβεβαίωσαν πως μωρά αποκεφαλίστηκαν από τη Χαμάς στο κιμπούτς Kfar Aza:

Έρχεται καθώς προφανώς επαληθευμένες φωτογραφίες άλλων μωρών που αποκεφαλίστηκαν από τους αδίστακτους τρομοκράτες στο κιμπούτς Kfar Aza μόλις ένα μίλι μακριά από τα σύνορα «επιβεβαιώθηκαν» από δημοσιογράφους της Jerusalem Post.

Το κιμπούτς Kfar Aza ήταν ένας από τους πρώτους ισραηλινούς οικισμούς που έγινε στόχος το πρωί του Σαββάτου από τη Χαμάς. Ήταν εδώ που οι τρομοκράτες, κρατώντας τουφέκια και χειροβομβίδες, πυροβόλησαν ανελέητα και σκότωσαν οικογένειες που ούρλιαζαν καθώς εκλιπαρούσαν για τη ζωή τους προτού βάλουν φωτιά στα σπίτια τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που επιβεβαιώθηκε.

Σε μια περίπτωση, μια γυναίκα είχε πράγματι ένα αγέννητο παιδί που «κόπηκε από τη μήτρα» από τρομοκράτες της Χαμάς:

Μια ομάδα διάσωσης που επισκέφτηκε το κιμπούτς, όπου η μυρωδιά από σαπισμένα σώματα υπάρχει ακόμα στον αέρα, είπε πώς είδαν μια έγκυο κυρία ξαπλωμένη στο πάτωμα του πρώτου σπιτιού στο οποίο μπήκαν. Όταν την γύρισαν, είδαν ότι το αγέννητο μωρό της είχε κοπεί από τη μήτρα.

«Είδαμε μια έγκυο γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα, και μετά τη γυρνάμε και βλέπουμε ότι το στομάχι είναι ανοιχτό, ορθάνοιχτο», είπε στο i24News ο Yossi Landau, ανθρωπιστής στη ΜΚΟ Zaka, με τη φωνή του να ραγίζει από συγκίνηση.

«Το αγέννητο μωρό, που ήταν ακόμα συνδεδεμένο με τον ομφάλιο λώρο, μαχαιρώθηκε με μαχαίρι. Και η μητέρα πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Και χρησιμοποιείς τη φαντασία σου, προσπαθώντας να καταλάβεις τι ήρθε πρώτο ».

Πώς θα σας φαινόταν αν αυτό είχε γίνει σε κάποιον που αγαπάτε;

Αυτή την στιγμή, ο λαός του Ισραήλ είναι γεμάτος οργή.

Το Ισραήλ θα στείλει στρατεύματα στη Γάζα γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή.

Και όταν συμβεί αυτό, ο μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα έχει ξεκινήσει.

Έχω προειδοποιήσει ότι αυτός ο πόλεμος θα ερχόταν , και τώρα είναι εδώ.

Θα δούμε ασύλληπτο θάνατο και καταστροφή τις επόμενες μέρες και ο κόσμος μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail