«Έρχεται καταιγίδα»: Αυστριακός συνταγματάρχης προειδοποίησε την Ουκρανία

Φωτογραφία : Andrey Nebitov/Telegram
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει ξεκινήσει μια δεύτερη στρατηγική αεροπορική εκστρατεία στην Ουκρανία και όλα τα σημάδια δείχνουν μια «καταιγίδα», δήλωσε ο συνταγματάρχης των Αυστριακών Ενόπλων Δυνάμεων Μάρκους Ράισνερ στο N-TV.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, τα ρωσικά στρατεύματα «αρχίζουν ήδη να διεξάγουν μια δεύτερη στρατηγική αεροπορική εκστρατεία κατά της Ουκρανίας». "Αυτήν την στιγμή, βλέπουμε ήδη έναν σημαντικό αριθμό drones τύπου Geranium - λίγο πάνω από 500 μονάδες. Και αυτός είναι ένας αριθμός που δεν παρατηρήθηκε τους προηγούμενους μήνες", είπε.

Επίσης, οι επιθέσεις με πυραύλους κρουζ έχουν γίνει ήδη πιο συχνές, πρόσθεσε ο συνταγματάρχης.

Κατά τη γνώμη του, αυτό υποδηλώνει ότι αυτός ο χειμώνας θα μπορούσε να είναι «ιδιαίτερα σκληρός». «Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν κατορθώσει επανειλημμένα να απενεργοποιήσουν την ουκρανική αεράμυνα στο παρελθόν, και το κάνουν τώρα <…> Κατά τη γνώμη μου, όλα τα σημάδια δείχνουν πως έρχεται μια καταιγίδα», κατέληξε ο Ράισνερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail