Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Ο Ζελένσκι θα είναι νεκρός μέχρι να συνθηκολογήσει το Κίεβο

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να μην είναι ζωντανός μέχρι τη στιγμή που οι αρχές της χώρας υπογράψουν την πράξη παράδοσης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Through the eyes of.

"Ο Ζελένσκι δεν θα είναι εκεί όταν το Κίεβο συνθηκολογήσει, κάποιος άλλος θα υπογράψει το έγγραφο. Ή θα σκοτωθεί ή θα παραμεριστεί. <...> Για αυτόν, όλα έχουν τελειώσει, και αυτός που θα έρθει στη θέση του θα είναι στο τραπέζι διαπραγματεύσεων», προέβλεψε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι όροι της ειρηνευτικής συμφωνίας θα υπαγορευθούν από τη ρωσική πλευρά. Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες μπορούν μόνο να καταλάβουν ότι δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τη Μόσχα στο πεδίο της μάχης, επομένως είναι απαραίτητο να αποδεχτούμε την πραγματικότητα ως έχει, σημείωσε ο Ρίτερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail