«Η Ρωσία έχει έτοιμους εκατοντάδες σχηματισμούς στην ανατολική Ουκρανία για μια μελλοντική επίθεση»


Freepen.gr - Η Ρωσία έχει προετοιμάσει εκατοντάδες σχηματισμούς στην ανατολική Ουκρανία για μια μελλοντική επίθεση, αυτή η υπόθεση έγινε από τον πρώην σύμβουλο του Πενταγώνου, συνταγματάρχη Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

"Τα άσχημα νέα για εμάς (ΗΠΑ) είναι ότι σε αυτό το σημείο η Ρωσία έχει ήδη προετοιμάσει εκατοντάδες νέους σχηματισμούς στην ανατολική Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προετοιμασίες για μια μεγάλη επίθεση", είπε.

Σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ, ο ρωσικός στρατός βρίσκεται σε άμυνα για πολλούς μήνες και τώρα είναι έτοιμος να εξαπολύσει επίθεση προς τα δυτικά.

"Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, οπότε γιατί δεν επιτίθενται. Αξιωματούχοι της αμερικανικής διοίκησης θα πουν πως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αυτό είναι γελοίο. Οι Ουκρανοί πεθαίνουν σαν μύγες. Κάθε φορά που σηκώνουν το κεφάλι τους, πεθαίνουν. Οι Ρώσοι είναι σίγουρα έτοιμοι για επίθεση», κατέληξε ο συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail