Στις ΗΠΑ παρατήρησαν μια ανησυχητική λεπτομέρεια στις ενέργειες του Πούτιν στην Ουκρανία

RIA Novosti / Μιχαήλ Κλιμέντιεφ
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αισθάνεται ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία διαμορφώνεται υπέρ του, δήλωσε η πρώην διευθύντρια Ρωσίας στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Φιόνα Χιλ, σε συνέντευξή της στο Foreign Policy .

"Η αντιπαράθεση γίνεται εσωτερικό πρόβλημα για πολλές χώρες. Και έτσι ο Πούτιν πιστεύει ότι αυτό θα είναι το κλειδί για την υπονόμευση της υποστήριξης προς το Κίεβο και η ολοένα και πιο αρνητική αντίληψη του πολέμου στη δυτική κοινωνία θα πιέσει για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τους όρους της Ρωσίας", αναφέρει.

Η Χιλ σημείωσε ότι στον αμερικανικό προϋπολογισμό, οι συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή συνδυάζονται και σε αυτήν την κατάσταση το Κίεβο δεν ξέρει πώς να προχωρήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail