Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν όλο και λιγότερες δυνατότητες

Freepen.gr - Η κατάσταση στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης υποδηλώνει ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν όλο και λιγότερες επιλογές, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου κατά τη διάρκεια συνομιλίας με στρατιωτικό προσωπικό της ομάδας Βοστόκ.

"Η σημερινή ζωή, η σημερινή κατάσταση υποδηλώνει πως ο εχθρός έχει όλο και λιγότερες ευκαιρίες. Και γίνονται λιγότερες χάρη αποκλειστικά στο μαχητικό σας έργο. Για αυτό δεν έχετε μόνο λόγια ευγνωμοσύνης, αλλά και υψηλά κρατικά βραβεία. Σας συγχαίρω! Υγεία, και σπίτι ζωντανοί. Αυτή είναι η κύρια επιθυμία», είπε.

Όπως ανέφερε το στρατιωτικό προσωπικό στον υπουργό, ο εχθρός «είναι σε πανικό, όλοι γνωρίζουμε τις προσεγγίσεις του, γνωρίζουμε τις κινήσεις και τις εξόδους, τον χτυπάμε, δε γλυτώνει».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail