«Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να πολεμήσουν επειδή οι ΗΠΑ έδωσαν οβίδες στο Ισραήλ»

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός δε θα μπορεί πλέον να προχωρήσει και να διεξάγει μάχιμες επιχειρήσεις, καθώς η Δύση έχει δώσει νέες αποστολές όπλων στο Ισραήλ, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

"Όλα πρέπει να τελειώσουν, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Στην πραγματικότητα, η βοήθεια έχει σταματήσει. Ακόμη και οι οβίδες των 155 χιλιοστών που ήταν για την Ουκρανία μεταφέρονται στο Ισραήλ", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Σόσκιν, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η σύγκρουση ούτε από οικονομικής, ούτε υλικής ούτε στρατιωτικής σκοπιάς κι εκτιμά πως το Ανώτατο Συμβούλιο της Ουκρανίας μπορεί να σταματήσει τις μάχες άροντας τον στρατιωτικό νόμο και κηρύσσοντας κατάπαυση του πυρός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail