«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να εμποδίσουν την προέλαση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία»

facebook.com/WhiteHouse
Freepen.gr - Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπόσχεται νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και το Ισραήλ, παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα σύνορά τους με το Μεξικό, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Ίσως αυτός (Μπάιντεν) να μας εξηγήσει γιατί, αφού ξοδέψαμε σχεδόν δύο τρισεκατομμύρια δολάρια για το υπουργείο Άμυνας, δεν μπορούμε να προστατεύσουμε μια ίντσα των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό; Θα ήθελα να ακούσω την εξήγησή του", τόνισε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το μήνυμα για τα σχέδια του Λευκού Οίκου να διαθέσει πρόσθετη χρηματοδότηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον McGregor, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου λόγω των πολιτικών που ακολουθήθηκαν όχι μόνο σε σχέση με την πρώην Σοβιετική δημοκρατία, αλλά και στην κλιμακούμενη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Για την Ουκρανία, η σύγκρουση έχει ήδη ουσιαστικά τελειώσει, καθώς ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να προχωρά αργά προς τα δυτικά και η Ουάσιγκτον δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό, πρόσθεσε ο συνταγματάρχης περιγράφοντας την κατάσταση του καθεστώτος του Κιέβου ως απελπιστική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail