Πούτιν: Οι ΗΠΑ εμπλέκονται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση στην Ουκρανία

ΑΡ Photo/Libkοs
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη Orlan-10 για να εξαπολύσει πλήγματα πυροβολικού ακριβείας κατά των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που προχωρούν, αναφέρει το Forbes.

«Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί drones για να παρακολουθεί τις αμυντικές του γραμμές και αν οι Ουκρανοί προσπαθήσουν να τις διαπεράσουν, θα χτυπηθούν με πυροβολικό», αναφέρει το υλικό.

Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν πως UAV Orlan-10 είναι αρκετά δύσκολο να εξουδετερωθεί με χρήση παρεμβολών και οι ρωσικές μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου θα εντοπίσουν τους  στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων που προσπαθούν να το κάνουν και θα εξαπολύσουν ακριβή χτυπήματα πυροβολικού εναντίον τους.

«Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να πολεμήσουμε αυτά τα drones, τα οποία, με τη σειρά τους, επιβραδύνουν την ουκρανική αντεπίθεση», κατέληξαν οι παρατηρητές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail