Ζαχάροβα: Η Ρωσία προειδοποίησε ότι τα όπλα του ΝΑΤΟ για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πηγαίνουν στη μαύρη αγορά

Freepen.gr - Η Ρωσία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι τα όπλα που προμηθεύει η Βορειοατλαντική Συμμαχία στην Ουκρανία εξαπλώνονται σε παράνομες αγορές, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο Telegram.

«Επί ενάμιση χρόνο, σε επίσημες ενημερώσεις στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, μίλησα για το πώς τα όπλα του ΝΑΤΟ, κυρίως αμερικανικά, που προμηθεύονται στον Ζελένσκι εξαπλώνονται στις μαύρες αγορές», έγραψε.

Η Ζαχάροβα υπενθύμισε πως ο λόγος για αυτό είναι η διαφθορά στην Ουκρανία και η διαφθορά μεταξύ Ουάσιγκτον και Κιέβου . Η Μόσχα έχει επανειλημμένα ζητήσει από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης να δώσουν προσοχή σε αυτό το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

"Ρωτήστε τους Bloomberg, The New York Times, The Wall Street Journal, Politico, καθώς και το Associated Press, το BBC και άλλους: πόσες φορές έχουν αναφέρει τα δεδομένα μας ή έχουν διεξαγάγει έρευνες βάσει αυτών; Θα σας δώσω μια υπόδειξη : καθόλου.» - τόνισε η επίσημη εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail