Το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά τα δύο κύρια αεροδρόμια της Συρίας σε Δαμασκό και Χαλέπι

IDF
Freepen.gr - Τα ισραηλινά πλήγματα στις 22 Οκτωβρίου έθεσαν εκτός υπηρεσίας τα δύο βασικά αεροδρόμια της Συρίας στη Δαμασκό και το Χαλέπι, που είχαν καταρρεύσει από τον πόλεμο, ανέφερε το επίσημο Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SANA) επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.

«Γύρω στις 5:25 π.μ. (0225 GMT), ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε… αεροπορική επίθεση… με στόχο τα διεθνή αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου», ανέφερε η στρατιωτική πηγή στη δήλωση που δημοσιεύθηκε από το SANA.

Η στρατιωτική πηγή είπε πως τα «ταυτόχρονα» πλήγματα προήλθαν «από την κατεύθυνση της Μεσογείου δυτικά της Λατάκειας και από την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε στην επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Οι υλικές ζημιές στους διαδρόμους των αεροδρομίων «τους έθεσαν εκτός λειτουργίας» και οι πτήσεις εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Λαττάκειας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail