Η Ουκρανία ήθελε να χτυπήσει τη Ρωσία από ένα νέο μέτωπο

president.gov.ua
Freepen.gr - Στην Ουκρανία, οι δυνάμεις που θέλουν τον Μιχαήλ Σαακασβίλι να αναλάβει ξανά τη θέση του Προέδρου της Γεωργίας έχουν μεγάλο βάρος, αναφέρει το τοπικό Sputnik μεταφέροντας τα λόγια του Προέδρου της Γεωργιανής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Mikheil Sarjveladze.

"Όλα είναι ξεκάθαρα από πού προέρχονται όλα αυτά και ποιος έχει συμφέρον. Σήμερα, η πολιτική δύναμη στην Ουκρανία που έχει πολύ μεγάλη επιρροή, είναι εκείνη η οποία θέλει να δει τον Μιχαήλ Σαακασβίλι στην εξουσία στη Γεωργία μόνο για να ξεκινήσει έναν πόλεμο", είπε.

Ο Sarjveladze πρόσθεσε πως το Κίεβο υποστηρίζει εδώ και αρκετό καιρό ότι η Γεωργία πρέπει να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο ενάντια στη Ρωσία. Ο βουλευτής προσδιόρισε τον Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Αλεξέι Ντανίλοφ ως υποστηρικτή αυτού του βήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail