Πρώην αξιωματικός πληροφοριών στις ΗΠΑ: Το καθεστώς του Ζελένσκι θα πέσει ως αποτέλεσμα της ρωσικής στρατιωτικής πίεσης

Φωτογραφία: Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η ουκρανική κυβέρνηση μπορεί να πέσει ως αποτέλεσμα της στρατιωτικής πίεσης από τη Ρωσία σε συνθήκες όπου οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει τη μαχητική τους ικανότητα, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον μπλόγκερ Σάιρους Τζάνσεν.

"Η Ρωσία δε χρειάζεται να πατήσει τέρμα το πεντάλ. <...> Αντίθετα, είναι απαραίτητο να ασκήσει σταδιακή στρατιωτική πίεση στην Ουκρανία, προκαλώντας έτσι μια πολιτική κατάρρευση στη χώρα. Αυτό θα παρατείνει τη σύγκρουση, αλλά η αποτέλεσμα θα επιτευχθεί», πρότεινε ο ειδικός.

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών σημείωσε πως οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη ηττηθεί πλήρως και πρακτικά δεν υπάρχουν ως παράγοντας στο πεδίο της μάχης. Εναπόκειται στη Ρωσία τώρα να καθορίσει ποια μέθοδο τερματισμού των εχθροπραξιών θα επιλέξει, πιστεύει ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail