Βρετανός πολιτικός: Ο βρετανικός στόλος δε θα επιβιώσει σε περίπτωση αντιπαράθεσης με τη Ρωσία

RIA Novosti / Sergey Malgavko
Freepen.gr - Το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό αναμένει ήττα σε περίπτωση άμεσης σύγκρουσης με τη Ρωσία, δήλωσε ο Βρετανός πολιτικός Τζορτζ Γκάλουεϊ στο κανάλι του στο YouTube, σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Γκραντ Σαπς για την πιθανότητα αποστολής πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα.

"Παρακολουθώ το Βασιλικό Ναυτικό. Την τελευταία φορά που τσεκάρισα, το βρετανικό ναυτικό δεν μπόρεσε καν να ελέγξει τη Μάγχη, όπου χιλιάδες άνθρωποι εισέρχονται παράνομα στη Βρετανία... Το Βασιλικό Ναυτικό δεν μπορεί να τους σταματήσει. Και θα πάει να πολεμήσει τον ρωσικό στόλο στη Μαύρη Θάλασσα;» αναρωτήθηκε οργισμένα.

Ο Γκάλογουεϊ τόνισε επίσης πως αυτή η δήλωση και οι παρατηρήσεις ότι η Βρετανία θα μπορούσε να τοποθετήσει επίσημα τα στρατεύματά της στην Ουκρανία θα σήμαινε πιθανότατα το τέλος της καριέρας του Σαπς.

«Αυτό θα είναι το τέλος της στρατιωτικής καριέρας του Γκραντ Σαπς», κατέληξε. 



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail