«Η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία μπορούν να κανονίσουν μια διαίρεση της Ουκρανίας»

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov

Freepen.gr - Η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία μπορούν να χωρίσουν τα εδάφη της Ουκρανίας μεταξύ τους, κάτι που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση του κράτους, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube, Danny Haiphong.

«Το θέμα δεν είναι μόνο ότι η Ρωσία μπορεί να πάρει το Χάρκοβο και την Οδησσό, τώρα λένε πως η Πολωνία μπορεί να προσπαθήσει να διαιρέσει τη Δυτική Ουκρανία και εκεί η Ουγγαρία μπορεί να δηλώσει τα δικαιώματά της στην Υπερκαρπάθια, και η Ρουμανία έχει επίσης συμφέροντα. Η Ουκρανία θα γίνει κομμάτια» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν αυτοκτονικό για το Κίεβο αφού θα οδηγούσε στη διακοπή της ύπαρξης της Ουκρανίας ως κράτους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail