Θα ξεχάσει η Δύση την Ουκρανία εν μέσω πολέμου Ισραήλ-Παλαιστίνης;

Φωτογραφία: wikipedia.org
Freepen.gr - Ο Όλεγκ Σόσκιν, πρώην σύμβουλος του δεύτερου προέδρου της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα, πιστεύει ότι ο πόλεμος στο Ισραήλ θα πρέπει να βοηθήσει το Κίεβο να κάνει ένα βήμα προς μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης με τη Ρωσία καθώς το Ισραήλ και η Παλαιστίνη θα αποσπάσουν την προσοχή της Δύσης από την ουκρανική κρίση.

Οι μάχες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς συνεχίζουν να εντείνονται και φαίνεται πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στο εγγύς μέλλον.

"Η Ουκρανία θα βιώσει μια καταστροφή σε αυτό το πλαίσιο. Αυτή είναι η στιγμή που η Ουκρανία πρέπει να καταργήσει τον στρατιωτικό νόμο και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Προσωρινή εκεχειρία και εκλογές - αυτό πρέπει να κάνει η Ουκρανία τώρα" είπε ο Oleg Soskin στο κανάλι του στο YouTube.

Η Ουάσιγκτον μπορεί να αποφασίσει να αρνηθεί να χρηματοδοτήσει την αντιεπιθετική επιχείρηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επειδή ο βασικός σύμμαχος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή χρειάζεται βοήθεια, είπε ο Σόσκιν. 
 
* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail